Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται live στο Vox

1200638maravegyas
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00.

H προπώληση ξεκίνησε.

Ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και ανεβαίνει στη σκηνή του VOX από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 για περιορισμένες παραστάσεις.

Ο Κωστής για πρώτη φορά στήνει μια συναυλία-παράσταση, βασισμένη στη δισκογραφία του αλλά και στο τελευταίο του άλμπουμ Portofino που ήδη έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Και για όσους αγαπήσαμε τη μουσική του για τη σειρά Milky Way, θα μας μεταφέρει στο μαγικό του μουσικό γαλαξία καθισμένος για λίγο στο πιάνο. Το κύριο πρόταγμα όμως θα παραμένει.

Εκτός της μουσικής και των τραγουδιών, της Μπάντας και των Νίνα Μαζάνη και Ξένια Ντάνια, που τον πλαισιώνουν για πρώτη φορά μαζί, ο Κωστής μας έχει ετοιμάσει μικρές εξομολογήσεις ανάμεσα στη μουσική, όπως χαρακτηριστικά μας λέει:

«θα πω τα σώψυχά μου όπως, πως είναι να συζείς με φιλόζωο σε γατογειτονιά στο Παγκράτι, πως είναι να είσαι μη καπνιστής χωρίς αλκοόλ και βιγκαν σε παρέα ημιμεθυσμένων σε κλειστό χώρο, ή πως είναι να ακούς αφιέρωμα σε σένα, αλά Στην υγειά μας ρε Παιδιά, σε παραλιακή ταβέρνα στο πουθενά ακριτικής περιοχής».

Ο Κωστής έχει το σπάνιο χάρισμα να μετατρέπει το συναυλιακό χώρο σε σπιτικό κάλεσμα. Με την ζεστασιά και την οικειότητα μιας καλής παρέας που είχες χρόνια να βρεθείς. Το VOX θα γίνει το όμορφο σαλόνι του για λίγες παραστάσεις. Μουσική, συγκίνηση, χαρά και χορός.

Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Info
VOX | ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00