Οι «The Speakeasies Swing Band» φέρνουν τις γιορτές στο Gazarte Ground Stage

gazarte
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 22:00 και η προπώληση ξεκίνησε.

Η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Χριστούγεννα με τους Speakeasies Swing Band στο καθιερωμένο εορταστικό πάρτυ, με καυτό brass section και opening act την καλύτερη Dixieland μπάντα της χώρας, τους Storyville Ragtimers.

Οι Speakeasies Swing Band ταξιδεύουν τον κόσμο παίζοντας Swing, Jazz και Blues, μπλέκοντας την Αμερική, την Dixieland και τον μεσοπόλεμο με τη Μεσόγειο και την Ανατολή.

Στις αποσκευές τους κουβαλούν τους 4 δίσκους τους - εκ των οποίων ο ένας χριστουγεννιάτικος. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς, έχουν παιξει για αστέρια του Hollywood, παίζουν στο θέατρο, και ενίοτε μετατρέπονται σε big band, σε συνεργασία με brass section των εκλεκτότερων πνευστών της χώρας.

Με ανεβασμένη - όπως πάντα! - διάθεση μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με δικά τους αλλά και διαχρονικά κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου για να μας ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό party.

Οι Storyville Ragtimers δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2015. Οι κοινές του αναφορές είναι η αγάπη τους για τη Νέα Ορλεάνη, το Storyville (τη συνοικία της Νέας Ορλεάνης όπου γεννήθηκε η jazz), τα «sporting houses» της Basin’ Street, η «Lulu White» και οι «professors» που έπαιζαν εκεί, οι μπάντες των «parades» με τους «second liners» και οι μπάντες των ποταμόπλοιων του Mississippi.

Info
The Speakeasies Swing Band
Gazarte Ground Stage
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
Doors open: 21:00
Έναρξη live performance: 22.00
Προπώληση: 10€ | more.com
Ταμείο: 12€