Creative Market/Made by hand: μια συναρπαστική έκθεση χειροποίητων ειδών στην Τεχνόπολη

httpswwwfacebookcomtailorflysew
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε σε έναν κόσμο δημιουργικότητας και μοναδικών τεχνικών, καθώς η πόλη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια έκθεση χειροποίητων ειδών που θα σας συναρπάσει.

Η έκθεση θα λάμψει στις 8-9-10 ΜΑΡΤΙΟΥ στο κτήριο Μηχανουργείο της Τεχνοπολης Δήμου Αθηναίων, αποτελώντας ένα μοναδικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Ανακαλύψτε τους δημιουργούς:

Σε αυτήν την εκθεση, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους ταλαντούχους δημιουργούς που βρίσκονται πίσω από κάθε μοναδικό κομμάτι. Καθένας φέρνει μια ξεχωριστή ιστορία και πάθος στην τέχνη του.

Προετοιμαστείτε για έκπληξη:

Αναμένετε να ανακαλύψετε ποικιλία χειροποίητων ειδών, από μοναδικά κοσμήματα μέχρι εκλεπτυσμένα κεραμικά, γλυπτά , ενδ΄θματα και πολλά άλλα. Η έκθεση υπόσχεται να προσφέρει μια αναπάντεχη και εμπνευσμένη εμπειρία.

Υποστηρίξτε την Δημιουργία!

Είναι η τέλεια ευκαιρία να υποστηρίξετε τους δημιουργούς και να αποκτήσετε μοναδικά δώρα για εσάς ή τους αγαπημένους σας.

Μην Χάσετε το Καλύτερο από την Τέχνη!

Ελάτε να ζήσετε μια ημέρα γεμάτη χειροποίητη ομορφιά, εμπνευσμένη δημιουργία και εκπληκτική τέχνη. 

Το Creative Market θα είναι εμπλουτισμένο με workshops χειροτεχνιας για μικρά και μεγάλα παιδιά, αφήγηση παραμυθιού από την ίδια την συγγραφέα, παιδικά εργαστήρια αφήγησης βιβλίου, εικαστικά για παιδιά, facepainting και δώρα από διαγωνισμόυς!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε φέρτε την οικογένεια και τους φίλους σας για να μοιραστείτε αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτού του μοναδικού γεγονότος! Ελάτε να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας σε κάθε χειροποίητο κομμάτι.

Πρόγραμμα Δράσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης:

Σάββατο 9/3, 13:00, παιδικό εργαστήρι. Αφήγηση παραμυθιού: Η αγαπημένη μας ειδική παιδαγωγός Αδαμαντία Ψαλλιδάκου φέρνει το "κάτι" της και μας θυμίζει μέσα από την αφήγηση πως όλοι έχουμε ένα "κάτι" που είναι η κινητήριος δύναμη μας....Μαζί μας η Σοφία Σουέρεφ με παιδικό βιωματικο εργαστήρι.

Σάββατο 9/3 17:30, κατασκευή χειροποίητης κούκλας από την Νίκου Παναγιώτα,δημιουργό του tailorflystudio που σε μαθαίνει να ράβεις με ευκολο τρόπο μέσα από τα σεμινάριά της.

18:30 facepainting

Κυριακή 10/3

13:00: παρουσίαση παιδικού υφασμάτινου παραμυθιου "Μια βιαστική ιστορία" που μας δείχνει πως κάθε παιδί μαθαίνει με τον δικο του τρόπο αρκεί να μάθουμε να το ακούμε....

14:00 εργαστήρι εικαστικών για παιδιά (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

17:00 εργαστήρι πηλού για παιδιά (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

18:00 facepainting

Σάββατο face painting στις 18:00-18:30 και στις 20:30-21:00 

Κυριακή 12:00 - 12:30 εικαστική δράση «φανταστικά έντομα και συμμετρία» 

Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα — εκπαιδευτικός

Info
Creative Market/Made by hand
Μηχανουργείο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων
8, 9, 10 Μαρτίου