Stories: μια ακόμα άφιξη στην πιάτσα της Κηφισιάς

stories
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Κι εκεί που τίποτα δεν σε προσέλκυε για βραδινή βόλτα στην Κηφισιά, το «μπαμ» που ακολούθησε τον τελευταίο χρόνο, σου δίνει πολλές και εξαιρετικές επιλογές για το βράδυ σου. Μια ακόμα άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της στην οδό Κασσαβέτη.

Με την πλήρη επωνυμία Stories Alexi Andriotti να μαρτυρά την ιδιοκτησία πίσω από την άφιξη της Κηφισιάς και το μότο «Nothing is past», το νέο αυτό all day bar βάζει στοίχημα να μας κερδίσει με τις ιστορίες του.

Η βιτρίνα με τα σάντουιτς στην είσοδο σε προδιαθέτει για ένα τύπου fast food, αλλά η συνέχεια είναι δυναμική και πολύ μοντέρνα. Στο πίσω μέρος, στη στοά Αίγλη, ένα μεγάλο γκράφιτι αναφέρει «we are the heroes of our own stories» και πόσο δίκιο έχει αλήθεια;

Ξύλινες λεπτομέρειες στην οροφή, μπρούτζινα σκαμπό, επιβλητικά φωτιστικά που μοιάζουν με κλουβιά και μια μεγάλη ξύλινη μπάρα, συνθέτουν σε γενικές γραμμές τον εσωτερικό χώρο.

Τα σάντουιτς και οι χυμοί δίνουν και παίρνουν, οι μπρουσκέτες φαίνονται εξαιρετικές και οι χυμοί λαχταριστοί.

Το βράδυ τα φώτα χαμηλώνουν και η μουσική δυναμώνει. Είναι ώρα για κοκτέιλ…

Οι προτάσεις του είναι πολλές και ευφάνταστες οι περισσότερες. Δοκιμάστε κοκτέιλ με ουίσκι, σουμάδα, limoncello και λίγο lime ή με τζιν, μαρμελάδα μύρτιλο, passion fruit, κανέλα και lime.

Πληροφορίες: Κασσαβέτη 1, Κηφισιά, 210 8088260, https://www.facebook.com/StoriesAlexiAndriotti .

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]