BlendR: φυσικοί χυμοί και cocktails... στο μπλέντερ

blendr
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Νόστιμα φρέσκα φρούτα, με απίθανες γεύσεις και υπέροχα χρώματα μπαίνουν στο μπλέντερ, μαζί με λίγη μόδα και ευφάνταστα cocktails. Κι όλα αυτά πού; Μα στο all day Blendr στη Γλυφάδα, από 5 Ιουνίου.

Σε έναν μεγάλο χώρο, με υπέροχο κήπο, το BlendR στη Γλυφάδα ξεκινά από τις 5 Ιουνίου, να αναμειγνύει τα top συστατικά της διασκέδασης.

Η μουσική και τα blenders των Juicers «παίζουν δυνατά» από το πρωί, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με χρωματιστούς και δροσιστικούς φυσικούς χυμούς και πολλή θετική ενέργεια.

Το βράδυ βγαίνουμε στο δεύτερο bar του κήπου,  όπου οι Boozers δημιουργούν εξαιρετικά cocktails και mocktails για κάθε διάθεση.

Παράλληλα, κάθε μήνα, γνωστά brands θα ντύνουν το προσωπικό του καταστήματος, την διακόσμηση του χώρου έχει επιμεληθεί ο Παύλος Χατζηαγγελίδης και το αρχιτεκτονικό studio 314, ενώ την επιμέλεια του χώρου έχει αναλάβει ο event manager, Βασίλης Κωστής.

To all day fun concept BlendR λοιπόν, κάνει πραγματικότητα μια παιχνιδιάρικη "συνταγή", αναμιγνύοντας όλα όσα αναζητούμε στη ζωή μας για να είμαστε χαρούμενοι: υγεία, σωστή και προσεγμένη διατροφή, μόδα και πολλή θετική ενέργεια.

Πληροφορίες: Λαζαράκι 61 & Πανδώρας 5, Γλυφάδα, 210 8940711, οpening  Πέμπτη 5 Ιουνίου, www.facebook.com/blendr.glyfada.