Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711 στο Μαρούσι

sxoinas
ΤΡΙΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένας από τους καλλιτέχνες που μας έχει χαρίσει μοναδικά βράδια διασκέδασης! Αυτή τη χειμερινή σεζόν εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί 4711 στο Μαρούσι, το οποίο πλημμυρίζει από τους θαυμαστές του που θέλουν να τον απολαύσουν ζωντανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί οι εμφανίσεις του στο club 4711 της Μυκόνου, οι οποίες είχαν ξεσηκώσει ολόκληρο το νησί των ανέμων! Έτσι, ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε να συνεχίσει τις πετυχημένες εμφανίσεις του και στο 4711, το καταπληκτικό νυχτερινό κέντρο του Αμαρουσίου.
Κανείς δεν λείπει από το καταπληκτικό μαγαζί του Αμαρουσίου, γι’ αυτό μην περιμένετε άλλο. Ανεβείτε προς τα βόρεια προάστια, όπου βρίσκεται το νυχτερινό μαγαζί 4711, και το σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας μέχρι το πρωί.

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα δυναμικό come back! Μετά την επιτυχημένη πορεία του κατά τη δεκαετία του ’90, οπότε και τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο και το κοινό του τον αποθέωνε, ήρθε μια περίοδος αρκετών χρόνων κατά την οποία ο Διονύσης Σχοινάς αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, ο κύριος λόγος ήταν ο γιός του, Δημήτρης. Έπειτα από πολλές δυσκολίες που είχαν με την Καίτη Γαρμπή προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί, ο Διονύσης Σχοινάς με τη γέννηση του γιού του αποφάσισε να αποσυρθεί για κάποια χρόνια προκειμένου να αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα σε μια περίοδο όπου η καριέρα του βρισκόταν στα πάνω της προκειμένου να είναι δίπλα στον γιο του, τον κάνει ιδιαίτερα αξιέπαινο. «Δεν ήθελα ο γιός μου να μεγαλώσει με μια ξένη γυναίκα» δηλώνει συχνά ο Διονύσης Σχοινάς, όταν αναφέρεται σε εκείνα τα χρόνια και στη μακρόχρονη απουσία του από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η καριέρα του Διονύση Σχοινά φυσικά δεν έχει σταματήσει, καθώς μετά την επάνοδό του τα τελευταία χρόνια, απέδειξε πως ο κόσμος όχι μόνο τον περίμενε να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο, αλλά τον αγαπά πάρα πολύ. Τα τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια έχουν μείνει διαχρονικά.

Σε πολλά clubs, πάρτι και γιορτές ακούγονταν τα σουξέ του Διονύση Σχοινά, όπως τα «Μου ταιριάζεις», «Τα απολύτως απαραίτητα» και «Δημόσια Συγγνώμη». Πλέον, με την επάνοδό του στις πίστες, ο αγαπητός τραγουδιστής της νεολαίας και όχι μόνο, εμφανίζεται ακόμα πιο κεφάτος και γεμάτος ενέργεια προκειμένου να αφήσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Αυτή τη χειμερινή σεζόν 2014-2015 εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί 4711, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για το Μαρούσι. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει ξανά τον Διονύση Σχοινά, δείχνοντάς του πως τα χρόνια της απουσίας του δε στάθηκαν ικανά να ξεχαστεί ένας τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 4711 τηλεφωνο κρατήσεων.

Η καριέρα του Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και από την εφηβεία του άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Μάλιστα, ήταν τόσο αποφασισμένος πως θα ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτή του την μεγάλη αγάπη, που πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο γράφτηκε στο Ωδείο του Κώστα Κλάββα, προκειμένου να σπουδάσει θεωρία της μουσικής, ορθοφωνία και σολφέζ.
Έτσι, σιγά-σιγά ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, όπου ο κόσμος των αποθέωνε. Η φωνή του και η ξεχωριστή σκηνική παρουσία του Διονύση Σχοινά ήταν δύο από τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να συνεχίσει την καριέρα του ανεβαίνοντας στις μεγάλες πίστες.
Μερικές από τις συνεργασίες του Διονύση Σχοινά που έχουν αφήσει εποχή είναι αυτές με τον Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Βαρδή, την Άντζελα Δημητρίου και φυσικά την Καίτη Γαρμπή, με την οποία αποτελεί το απόλυτο δίδυμο! Επίσης, τα σουξέ του Διονύση Σχοινά έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο της δισκογραφίας. Κομμάτια όπως το «Πρώτη Αγάπη», το «Μου Ταιριάζεις» και το «Τι σου ζήτησα» τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα.