ΜΕΤΑΧΑ HONEY: Απολαυστικά buzzz nights σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

metaksa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Το METAXA Honey, υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και να κάνει τις νύχτες μας αξέχαστες! Από τον Ιανουάριο , μέσα από μια σειρά events και με «πρωταγωνιστές» τα cocktails METAXA Honey, γνωστούς bartenders αλλά και τους Vanila Swing, οι βραδιές μας θα είναι γεμάτες ένταση και… buzzz!

Με έμπνευση από το αγαπημένο ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων και με το έντονο άρωμα του ελληνικού μελιού το ΜΕΤΑΧΑ Ηoney έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό για να… ξεσηκώσει τις νύχτες μας! Τώρα, χαρίζει μια ακόμα ξεχωριστή εμπειρία, αφού οι δημιουργικοί bartenders, Διονύσης Πολάτος, Σίμος Ταγαράς, Γιώργος Σιμούδης και Νέαρχος Γκίκας θα δημιουργήσουν   απολαυστικά  cocktails που θα σας κάνουν να ζήσετε απίθανες νύχτες με πολύ… buzzz! Για τους επόμενους τρεις μήνες, το μοναδικό σκηνικό θα συμπληρώνεται από το vintage στυλ αλλά και τις χορευτικές μουσικές του αγαπημένου σχήματος που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει με τις swing νότες του και να σας κάνει να ζήσετε βραδιές διαφορετικές από τις άλλες! 

Είσαστε έτοιμοι για μια συναρπαστική… buzzz εμπειρία; Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα ΜΕΤΑΧΑ στο FB  και ενημερωθείτε για τα bars όπου θα πραγματοποιηθούν τα events.

Είτε σε Αθήνα είτε σε Θεσσαλονίκη, το METAXA Honey είναι εδώ για να συνοδεύσει τις πιο fun στιγμές σας!

Το 1888, ο Σπύρος Μεταξάς, ένας τολμηρός οραματιστής με εκλεπτυσμένο γούστο, ξεκίνησε να δημιουργήσει το κεχριμπαρένιο ποτό με την πιο απαλή γεύση. Στην προσπάθεια του να κάνει το όραμά του πραγματικότητα, δημιούργησε μια μορφή τέχνης διαφορετική από όλες τις άλλες στον κόσμο των οίνων και ποτών.
Έκτοτε, διαδοχικές γενεές Metaxa Μaster, έχουν τελειοποιήσει τη μοναδική τέχνη του να συνδυάζεις το απόσταγμα, το κρασί και τα βότανa. Αυτή η τέχνη απαιτεί τελειότητα στην επιλογή, την οινοποίηση, την  απόσταξη, την ανάμιξη και την παλαίωση.
Ο σημερινός Metaxa Μaster Κωνσταντίνος Ράπτης αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά αυτής της τέχνης — αυτήν που οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου ποτού με το όνομα  METAXA Honey.

Σχετικά με το METAXA  Honey:

Ένα ποτό εμπνευσμένο από το διαχρονικά αγαπημένο  METAXA 5 Αστέρων, με μια δόση ανθικού μελιού. Για τη δημιουργία του METAXA Honey ο Metaxa Μaster επέλεξε να περιλάβει μια δόση μελιού στο χαρμάνι του. Όχι απλά οποιοδήποτε μέλι: Επιλεγμένο από τις ορεινές περιοχές της Β. Πελοποννήσου όπου ανθίζουν τα Μαγιάτικα τριαντάφυλλα που χρησιμοποίει για το μυστικό του μπουκέτο.
Αποτέλεσμα: Όλη η απαλότητα του METAXA και το έντονο άρωμα του ελληνικού μελιού.
Μια νέα, συναρπαστική αίσθηση που χαρίζει ευχαρίστηση ακόμα και σε σφηνάκι.


Γευστικές Σημειώσεις
• Εμφάνιση: ανοιχτό κεχριμπαρένιο με χρυσές αντανακλάσεις
• Μπουκέτο: μέλι κηρήθρας, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί, χουρμάδες, βερίκοκο
• Γεύση: λευκή σταφίδα, δρυς, αποξηραμένο σύκο, γλυκά μπαχαρικά
• Φινίρισμα: γλυκό, με μια τελευταία πινελιά μπαχαρικών και φλούδας πορτοκαλιού
Απολαύσετε ιδανικά το METAXA Honey παγωμένο σε long drink, κοκτέιλ ή σφηνάκι.