Το Bolivar Beach Bar εγκαινιάζει την καλοκαιρινή περίοδο με τον Kiko Navarro

kiko-navarro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το Σάββατο 23 Μαΐου το Bolivar Beach Bar επιστρέφει για 11η χρονιά, με ένα μοναδικό party για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή περίοδο.

Επειδή ο καιρός παραμένει «άστατος», το Grand Opening με τον Kiko Navarro μεταφέρεται στις 23 Μαΐου.

Στις 2 Μαΐου οι Residents Djs του Bolivar Beach Bar ανεβαίνουν στα decks για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Το καλοκαίρι έρχεται και στις 23 Μαΐου θα είμαστε «ζεστοί» και έτοιμοι να διασκεδάσουμε όπως μόνο στο Bolivar Beach Bar ξέρουμε να κάνουμε. Καυτός καλεσμένος, ο Ισπανός Super star των Deck’s Kiko Navarro. Το Dj set του θα μας μείνει αξέχαστο, καθώς συνδυάζει άψογα διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco, σε νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα και πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του καλύτερου ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει για ώρες.

Ο Kiko Navarro επιστρέφει για ένα εκπληκτικό dj set στο Bolivar Beach Bar.

Πληροφορίες: Σάββατο 2 Μαΐου Pre-opening party με τους Residents Djs του Bolivar Beach Bar (είσοδος ελεύθερη) Σάββατο 23 Μαΐου Grand Opening στο Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με απλό ποτό ή μπύρα (cocktails και special drinks + 2 ευρώ). Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684.