Το Akanthus Summer Club και πάλι κοντά μας

akanthus
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2015

Το Akanthus Summer Club το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξανά κοντά μας και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι. Το πιο in bar - restaurant της Αθήνας για πολλά χρόνια συνεχίζει το 2015 να διεκδικεί και να κερδίζει μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο μας. Άλλο ένα καυτό καλοκαίρι θα προσφέρει τις δροσερές ανάσες του στους παλιούς και νέους θαμώνες του.

Akanthus Summer Club λοιπόν και φέτος, εντελώς ανανεωμένο και μοντέρνο, με φρέσκες προτάσεις στο χώρο και το περιβάλλον του. ''Όνειρα θερινής νύχτας '' θα γίνουν πραγματικότητα άλλη μία σεζόν, σε διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά. 16 χρόνια πορείας χωρίς διακοπή έχουν περάσει στον Αστέρα Γλυφάδας για το Akanthus summer, που όμως τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει διεύθυνση. Ο νέος χώρος βρίσκεται στην Ακτή του Ηλίου. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται εννοείται πως δεν επιδέχεται καμία έκπτωση.

 Το Akanthus summer σίγουρα γνωρίζει με την παράδοση που έχει χτίσει το όνομα αυτό και με τους ανθρώπους που το υπηρετούν να εγγυάται τη διασκέδαση και την καλοπέραση στο κοινό που ακολουθεί τις επιλογές του. Είναι ο πιο must προορισμός διασκέδασης για όλες τις ώρες αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου, καλοκαίρι και χειμώνα. Εκρηκτικές παρουσίες συχνάζουν στο club και το προσωπικό επίσης διατηρεί πολύ υψηλά στάνταρ. Στο εστιατόριο του μαγαζιού γαστρονομικά θαύματα, πιάτα ξεχωριστά με τύπο και ξεκάθαρα χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός απολαυστικός, υπέροχο φαγητό σε φιλόξενο υψηλής αισθητικής περιβάλλον, κι όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα κυριολεκτικά.

Πολλές διαφορετικές και ετερόκλητες εκπλήξεις μας περιμένουν στο Akanthus summer και το φετινό καλοκαίρι. Μία από αυτές είναι η λειτουργία του από το πρωί. Πρωινό μπάνιο λοιπόν σε παραλία αποκλειστικής χρήσης για τους θαμώνες και ειδικά διαμορφωμένη. Μαζί μας τα δροσερά κοκτέιλ και οι καφέδες ή άλλα ροφήματα, ενώ από τις 9 και μετά η ένταση ανεβαίνει, οι ρυθμοί είναι οι γνωστοί ξεσηκωτικοί και το μπάνιο γίνεται έξοδος, ξενύχτι, και όλα από την αρχή.

Τις όμορφες Αθηναϊκές καλοκαιρινές νύχτες θα κάνουν αξέχαστες τα events του Akanthus summer club. Εξάλλου εδώ και χρόνια έχουμε συνηθίσει να προσμένουμε ανυπόμονα τα ξεχωριστά αυτά βράδια. Με τη δύση του ήλιου ξεκινάει ένα σπέσιαλ πάρτυ κάθε βράδυ. Τις Πέμπτες στο πρόγραμμα μπαίνουν οι live εμφανίσεις, διάσημων συγκροτημάτων ή καλλιτεχνών, από την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μοναδικές επιτυχίες ερμηνεύονται στη σκηνή του Akanthus summer, που γίνεται σημείο αναφοράς για όλη την πόλη. Κάθε Παρασκευή το πιο επιτυχημένο πάρτυ του χειμώνα θα μεταφέρεται εδώ και θα φοράει τα καλοκαιρινά του. Το πασίγνωστο κι αγαπημένο πλέον Suxu - Muxu party θα μας υποδέχεται με ελληνική mainstream μουσική και όλο το μαγαζί να κινείται σε ρυθμό suxu - muxu. O γνωστός dj Chris Kotsimpos επίσης με mainstream επιλογές αναλαμβάνει δράση τα σαββατόβραδα κι εμείς εμπιστευόμαστε την κρίση και το ένστικτό του. Το πιο τρελό, γεμάτο φαντασία και κέφι beach party του καλοκαιριού θα ξεκινάει στις 6 κάθε Κυριακή. Αποχαιρετάμε τη βδομάδα με τους ''Pigs'' και δεν βλέπουμε την ώρα για την επόμενη επίσκεψη στο Akanthus summer club.

Την Πέμπτη 30 Απριλίου το Akanthus Summer Club ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει. Σε διεύθυνση καινούρια αλλά με την παράδοση πολλών ετών να το ακολουθεί, φαντάζει η ιδανική επιλογή για το μπάνιο και το μαύρισμά σας στις σούπερ αναπαυτικές ξαπλώστρες, τον καφέ και το κοκτέιλ σας, τη βραδινή σας έξοδο που θα έρθει χωρίς να το καταλάβετε καλά - καλά, στο ίδιο μέρος και με τις ίδιες ανέσεις. Όλο το καλοκαίρι ένα ανεπανάληπτο πάρτυ, το μόνο που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι η διάθεση, ίσως και μια μικρή αποσκευή για τη βραδινή σας εμφάνιση. Μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια και η φετινή χρονιά έχει αρκετούς παραπάνω λόγους για να κάνετε το ίδιο.