6 προτάσεις για διασκέδαση στην πόλη

poli

flickr

ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Πάμε, όπως κάθε εβδομάδα, να δούμε συγκεντρωτικά τα περισσότερα events που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Αρχικά οι «Wedding Singers», το όνομα των οποίων προέκυψε από την ταινία «The Wedding Singer» με τη Drew Barrymore και τον Adam Saddler, θα διασκεδάσουν όσους δώσουν το "παρών" στον κήπο του Μεγάρου, με ήχους που κινούνται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, electro. Συνοπτικά, τα live τους είναι μια έκρηξη χορού και ανεβασμένης διάθεσης με βάση τα 90s.

Κήπος του Μεγάρου - Ώρα έναρξης: 21:00

Στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, όπου μόλις χθες εμφανίστηκε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, το βράδυ της Δευτέρας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους τα «Κίτρινα Ποδήλατα», με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μπάμπη Στόκα. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στον οποίο θα δωθούν και τα σχετικά έσοδα για τις ανάγκες των μελών του.

Βεάκειο θέατρο Πειραιά - Ώρα έναρξης: 21:00

Μια πολυπληθής και υψηλού επιπέδου χορωδία από τη μακρινή Βρετάνη θα παρουσιάσει το εμβληματικό έργο «Canto General του Πάμπλο Νερούδα» του Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή τα ενενηκοστά γενέθλια του διάσημου συνθέτη.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο, κατά τον οποίο η Ανατολή θα συναντήσει τη Δύση.

Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο - Ώρα έναρξης: 21:00

Για τους λάτρεις της death metal, τα συγκροτήματα Cannibal Corpse, Kataklysm και Loudblast θα εμφνιστούν μαζί στη σκηνή του Fuzz, προκαλώντας πάταγο και δυνατές μέταλ στιγμές στους οπαδούς του είδους.

Fuzz Club - Ώρα έναρξης: 20:00

O Αντώνης Φωνιαδάκης, Έλληνας της διασποράς με σημαντική διεθνή παρουσία, σε πρώτη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών, ερμηνεύει και χορογραφεί ο ίδιος ένα σόλο. 

Πειραιώς 260, Κτίριο Ε - Ώρα έναρξης: 21:00