Ο Γιάννης Καστανάκης επιστρέφει στο Drunk Sinatra

kastanakis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Την Τετάρτη 29/7 από τις 22.00 το βράδυ οι θαμώνες του Drunk Sinatra θα μπορέσουν να διασκεδάσουν ξανά υπό τις μουσικές επιλογές του Γιάννη Καστανάκη.

Σύνθημα της αποψινής εκδήλωσης είναι το: GO BACK 2 DRUNK! «Ίντα νομίζεις ότι έγινε επαέ στο Ντρανκ Σινάτρα; Το κοπέλι που το λένε Γιάννη (του Καστανάτση ο γιος) είπε όι στις Σειρήνες και κάνει το μεγάλο γιαγερμό, επαέ που βρίσκεται το μεγάλο γιαγκιλίκι!»

Μετάφραση: "Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Καστανάκη στα decks του Drunk Sinatra είναι γεγονός! Γιατί οι μεγάλες επιστροφές πάντοτε κρύβουν μεγάλο έρωτα! Κι ο μεγάλος έρωτας βρίσκει τη Στοά των Θαυμάτων, πρώτη φορά ξανά απόψε στις 22:00!"

Στην είσοδο του Drunk Sinatra σε περιμένει ο νονός του μαγαζιού, Frank Sinatra που αμέσως δίνει το στίγμα για το ρετρό στοιχείο που επικρατεί στο χώρο. Το μαγαζί κατάφερε να αποτελέσει hot spot με...συνοπτικές διαδικασίες κι απόψε, με τον Γιάννη Καστανάκη ξανά στα decks, υπόσχεται μια (ακόμη) αξέχαστη βραδιά. 

Το click@life επικοινώνησε με τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό και τον ρώτησε για την αποψινή βραδιά στο Drunk Sinatra: «Θα είναι ένα all time classic party από αυτά που έχω συνηθίσει να κάνω στο Drunk Sinatra. Μετά από λίγους μήνες απουσίας επιστρέφω στο αγαπημένο στέκι και θα ακουστούν μουσικές από 80's και 90's μέχρι τα σημερινά αγαπημένα. Πάντα και μια δόση 50's - 60's προσφέρει κάτι παραπάνω».

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]