Οι ωραιότερες ταράτσες για να απολαύσετε το αυγουστιάτικο full moon στην πόλη

panselinos-akropoli
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Οι ωραιότερες ταράτσες για να απολαύσετε στο έπακρο την αυγουστιάτικη φεγγαράδα του Σαββάτου είναι στο κέντρο της Αθήνας! Ας τις ανακαλύψουμε παρέα…

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την εκπνοή του Αυγούστου και το καλωσόρισμα του φθινοπώρου, όλοι μας θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, αποχαιρετώντας την ιδιαίτερη αυτή εποχή του έτους με τον καλύτερο και ίσως τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Για όσους λοιπόν, έχουν ξεμείνει ή επιστρέψει στην Αθήνα, βρήκαμε τις ομορφότερες ταράτσες για μια αξέχαστη full moon βραδιά.

Στην ταράτσα του Bios (Πειραιώς 84, Τηλ. 210 3425335) θα μπορέσετε να χαρείτε το φεγγάρι και τη βραδιά με δροσερά κοκτέιλ και πανέμορφη θέα. Όπως σε κάθε πανσέληνο, το βράδυ ξεκινά με happy hour!

360 Cocktail bar  - Ηφαίστου 2

Τηλ. 210 3210006  

Alkis Moraitis

Η κατάφυτη ταράτσα του με το προσεγμένο βιομηχανικό design αποτελούν μια αστική όαση στην οποία πάντα θα επιστρέφεις για να απολαύσεις τη δημιουργική, ελληνική του κουζίνα, καθώς και τα δροσερά κι ευφάνταστα cocktails που προσφέρει. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού του 360 κι απολαύστε τη φεγγαράδα, υπό τους ήχους της soul, jazz και swing μουσικής, σε ένα φιλόξενο και παρεΐστικο περιβάλλον.

Τhea Terrace Bar - Απόλλωνος 21

Τηλ. 210 3234357

To Thea Terrace Bar, στην ταράτσα του ξενοδοχείου Central, προσφέρει εξίσου τη συναρπαστική θέα της Ακρόπολης, με τον επισκέπτη να στέκεται «σε απόσταση αναπνοής» από τον ιερό βράχο και το γραφικό ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Απολαύστε το ποτό ή το cocktail σας και αφήστε τη ματιά σας να χαλαρώσει θαυμάζοντας ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα παγκοσμίως. 

Couleur Locale - Νορμανού 3

Τηλ. 216 7004917

Το Couleur Locale ήρθε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2014 για να δώσει ένα νέο αλλά και συνάμα διαχρονικό "τοπικό χρώμα"' στην περιοχή του παλιού κέντρου. Πρόκειται για ένα μπαρ στο βάθος μιας ταράτσας που προσφέρει μεταξύ άλλων, υπέροχα ροφήματα, cocktails, καθώς και ιδιαίτερες νοστιμιές που ετοιμάζονται σε μια ανοιχτή κουζίνα.

Skyfall - Μάρκου Μουσούρου 1

Τηλ. 210 9210098

Konstantinos Tsakmaz

Cocktail & food bar το οποίο μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό και που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η πανέμορφη βεράντα του με απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. O Παρθενώνας όπως και ο Λυκαβηττός απλώνονται επιβλητικοί μπροστά στα μάτια σας και σας µεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα signature cocktails, αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

City Zen All Day Bar Restaurant - Aιόλου 11

Τηλ. 210 325 4942

Industrial all day χώρος, στον τέταρτο όροφο της οδού Μητροπόλεως και Αιόλου, που προσφέρει μοναδική θέα στην Ακρόπολη, ζεστά ροφήματα, cocktails και πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.

Αυγουστιάτικο φεγγάρι, πανσέληνος, τέλος καλοκαιριού: ο συνδυασμός είναι τέτοιος που αξίζει αυτή τη βραδιά να τη ζήσετε, όπως της αρμόζει!
 

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]