Όλα τα events της πόλης για σήμερα 2/9

citylife
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Dj sets, συναυλίες, παραστάσεις και πολλές ακόμα εκδηλώσεις κάνουν και πάλι την ερημική Αθήνα του καλοκαιριού να ζωντανεύει.

Έτσι, αρχικά έχουμε το RockFellas Bar στη Μαρίνα Ζέας (Τηλ.: 2104184440), το Pairidaeza (Παρνασσού 3 - Πλατεία Καρύτση, Τηλ.: 2103210233), αλλά και το ZaRi Mousiko Kafeneio (Ανδρ. Παπανδρέου 28 - Χαλάνδρι, Τηλ.: 2106819637, Mob: 6977274356) που ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους στο κοινό, αλλά και πολλά ακόμη hot spots της πρωτεύουσας να μας προσκαλούν σε ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Το Tiki Bar αποτελεί ένα εξωτικό lounge - punk bar στο κέντρο της πόλης που σας υποδέχεται από τις 16.30 για καφέ, τσάι ή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας Tiki Burger. Παραμένει ανοιχτό έως αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί - αν προτιμάτε. Επιπλέον, διαθέτει μια από τις πιο ενημερωμένες λίστες cocktails στην Αθήνα.

Απόψε, όπως και κάθε Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί στον ιδιαίτερο χώρο του το ROCKIN' FABLES party, μια βραδιά που στα decks βρίσκεται ο Chris B.I., drummer του συγκροτήματος Last Drive. Οι μουσικές που θα ακούσει όποιος δώσει το «παρών» θα είναι, μεταξύ άλλων, Rock'n'Roll - Rockabilly, Soul, Surf, Ska, 60's garage και 70's Punk.

Tiki Bar - Φαλήρου 15, Κουκάκι, Τηλ.: 2109236908

Με σύνθημά του τη φράση: «Δεν τρέχει... καστανάκι», το Drunk Sinatra επισημαίνει σε όλους πως «δεν τρέχει κάστανο που επιστρέψαμε: Οι διακοπές τώρα αρχίζουν στη Στοά των Θαυμάτων... παρέα με τον Γιάννη Καστανάκη». Το αποψινό λοιπόν, all time classic party που θα γίνει στο Sinatra θα έχει σαφώς '60s tunes, αλλά στόχος του δημοφιλούς ραδιοφωνικού παραγωγού είναι να παίξει κλασικά, αλλά και καινούρια, αγαπημένα ακούσματα, με έντονο το καλοκαιρινό στοιχείο.

Drunk Athens - Θησέως 16, Σύνταγμα - Τηλ.: 210 3313733

Το καναδέζικο μουσικό φυντάνι που ακούει στο όνομα Viet Cong έρχεται απόψε στο six dogs με το ντεμπούτο τους που έχει προκαλέσει θόρυβο. Οι Viet Cong αποτελούνται από τον Matt (φωνητικά/πλήκτρα), τον Mike (τύμπανα), τον Scott και τον Daniel (κιθάρες). Η σκούφια τους κρατά από το Calgary του Καναδά. To πρώτο τους EP κυκλοφόρησε το 2013 υπό τον τίτλο «Cassette» (σε μορφή κασέτας) και μάγεψε μια τοπική δισκογραφική του Καναδά, που τους έφερε σε επαφή με την αμερικανική, ανεξάρτητη Jagjaguwar.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Chickn, αθηναϊκή πειραματική μπάντα, η οποία περιστρέφεται γύρω από το αρχικό ντουέτο των Νico (τύμπανα) και Kay (φωνητικά, κιθάρα), αν και επί σκηνής εμφανίζονται περιστασιακά πολλοί περισσότεροι συνεργάτες. Αρχικά βασιζόμενοι σε ήχους με επιρροή από το καλό krautrock, αισίως έχουν μετεξελιχθεί σε θιασώτες του πιο κλασσικού ήχου, που δεν θυσιάζουν όμως την όρεξη για μουσικές εξερευνήσεις. 

Six d.o.g.s. - Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Τηλ.: 2103210510

Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και νοσταλγία για ταξίδια μακρινά, ο Μάριος Φραγκούλης στην Κηφισιά, στο Ζηρήνειο (Λεωφόρος Κηφισιάς 192) θα προσφέρει στο κοινό του μια μοναδική συναυλία στους ρυθμούς του τάνγκο, μια μοναδική βραδιά πάθους και μουσικής μέθεξης.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην πρώτη μεγάλη εξωστρεφή συναυλία της και με συντροφιά αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει. (Τεχνόπολη - Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Τηλ.: 2103475518, 2103461589).

Με λυρική και ανάλαφρη διάθεση εγκαινιάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών τις φθινοπωρινές συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου (Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη Κέντρο, 210-7282333). Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες και οπερέτες των Μπετόβεν, Βέμπερ, Λέχαρ, Βέρντι και άλλων συνθετών.

Ο Τάκης Ζαχαράρος θα βρίσκεται στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, στα Βριλήσσια, για να ψυχαγωγήσει το κοινό μέσα από το πολυσυζητημένο show του «I am What I am», που μεταξύ άλλων δεν προσπερνά την πολιτική επικαιρότητα των ημερών.

Στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα δωθεί η μουσικοθεατρική παράσταση "Νερό Νεράκι" από την ομάδα "Αλληλέγγυες Νότες". Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά αντί αντιτίμου μπορείτε να προσφέρετε φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου. 


Mαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]