Στο Bike Kitchen μαθαίνουμε να επισκευάζουμε μόνοι το ποδήλατό μας

bike-kitchen1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Στο πλαίσιο του 9ου Art4More Festival, όσοι αγαπούν το ποδήλατο έχουν την ευκαιρία να πάρουν μαθήματα για την επισκευή του και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης παρέας που λατρεύει τις ορθοπεταλιές. Ο λόγος για το bike kitchen.

Τι είναι το bike kitchen
Πρόκειται για ένα εργαστήρι ανοιχτό σε οποιονδήποτε έχει όρεξη να παίξει, να επισκευάσει, να μεταμορφώσει το ποδήλατό που χρησιμοποιεί ή δεν χρησιμοποιούσε ως τώρα. Είναι ένας χώρος που στηρίζεται στην αλληλοβοήθεια, στην ανταλλαγή ιδεών και φυσικά στην αγάπη για τα ποδήλατα. Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να φέρει το ποδήλατό του και να μάθει να το επισκευάζει, όπως επίσης να πάρει μέρος και στα διάφορα events που θα γίνονται κατά καιρούς με θέμα το ποδήλατο.

Όσοι, από την άλλη, έχουν οτιδήποτε σχετικό με το ποδήλατο που δεν χρειάζονται (ποδήλατα ή μέρη ποδηλάτων, όπως τιμόνια, σέλλες κτλπ., εργαλεία, αξεσουάρ ποδηλάτων κ.ά.) και θα ήθελαν να τα δουν να μετατρέπονται ή να ανακυκλώνονται  από τους ίδιους ή μελλοντικούς χρήστες σε κάτι καινούργιο και χρήσιμο, το bike kitchen είναι ανοιχτό στις δωρεές και στηρίζεται δυναμικά από αυτές. Πάρε το παλιό σου ποδήλατο, ξέθαψε παλιά εξαρτήματα ή απλώς, πήγαινε για να γνωρίσεις ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο όπως εσύ. Παράλληλα με το bike kitchen, θα υπάρχει στον ίδιο χώρο εργαστήρι χαρακτικής όπου ο καθένας θα μπορεί να φτιάξει το δικό του χαρακτικό ή σφραγίδα και να το τυπώσει.

Ιnfo

Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28 Ψυρρή
www.edra-coop.gr
www.art4more.wordpress.com

Σάββατο 10/10, 12.00-14.00 & 17.00-19.00
Κυριακή 11/10, 12.00-14.00 & 17.00-19.00

Το event πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 9ου Art4More Festival