Ο Ρόκκος βρήκε το στέκι του και εμείς το δικό μας

rokkos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον απολαμβάναμε από τις μεγάλες πίστες της πόλης, όμως έφτασε η ώρα για τον Στέλιο Ρόκκο να κάνει αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το ύφος του ρεπερτορίου του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ασχοληθεί για ακόμα έναν χειμώνα με τις ζωντανές εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά, θα ακολουθήσει τον πιο in τρόπο διασκέδασης στην πόλη, το live clubbing. Η συνεργασία με την Αυτοκίνηση στο Μαρούσι είναι πλέον γεγονός, και μόλις λίγος καιρός ακόμα απέμεινε μέχρι να δούμε τον Στέλιο Ρόκκο να ανεβαίνει στο stage του. Ρόκκος Αυτοκίνηση θα έρθουν πολύ σύντομα κοντά μας για να βάλουν φωτιά στη διασκέδαση των βορείων προαστίων.
Ο Στέλιος Ρόκκος συνεργάζεται για πρώτη φορά με το αγαπημένο στέκι του Αμαρουσίου, ενώ παράλληλα παίρνει τη σκυτάλη από τον Διονύση Σχοινά, που εμφανιζόταν πέρσι στη σκηνή του ξεσηκώνοντας για τα καλά το κοινό. Αναμφίβολα, ο Στέλιος Ρόκκος αποτελεί έναν αντάξιο… διάδοχό του και η Αυτοκίνηση θα μπορέσει και πάλι να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού. Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας μαζί, το δύσκολο στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και θα το καταφέρουν, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία. Η ροκ διάθεση του αγαπημένου καλλιτέχνη, η ενέργειά του επί σκηνής, σε συνδυασμό με την καλαισθησία και άνεση του χώρου οδηγούν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα κερδίσει την απόλυτη αγάπη του κόσμου.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα λοιπόν για την ώρα και τη στιγμή που το κοινό του αγαπημένου καλλιτέχνη θα μπορεί να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του. Μετρώντας πολλά χρόνια στη δισκογραφία, οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι πράγματι αμέτρητες και παρότι, πολλές από αυτές έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, ακόμα παραμένουν στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης και των ακουσμάτων μας. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η αγάπη του Στέλιου Ρόκκου είναι τεράστια για την μουσική, πράγμα που τον οδήγησε, όχι μόνο στο να ερμηνεύσει, αλλά και να δημιουργεί ο ίδιος τα περισσότερα κομμάτια του.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16
Τον περσινό χειμώνα τον απολαύσαμε στην πίστα του Έναστρον, σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία. Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε στη σκηνή του, δίνοντας ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού με τον Βασίλη Καρρά και τον Τάκη Ζαχαράτο. Το ιδιαίτερο αυτό σχήμα γνώρισε τρομερή ανταπόκριση από το κοινό και ο Στέλιος Ρόκκος παρέμεινε για ακόμα μια σεζόν στο προσκήνιο της διασκέδασης. Στη συνέχεια, συνέχισε με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία, καθώς εμφανίστηκε το καλοκαίρι στο ΘΕΑ με την Δέσποινα Βανδή δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό στην παραλιακή. Και τώρα, έρχεται να συνεχίσει την επιτυχία, μόνος του αυτή τη φορά, από το stage της Αυτοκίνησης. Ύστερα από καιρό, ο Στέλιος Ρόκκος αναλαμβάνει και πάλι μόνος του να φέρει σε πέρας το στοίχημα της νύχτας και της διασκέδασης και φυσικά θα τα καταφέρει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16
Πριν μερικά χρόνια μεσουρανούσε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αφού ήταν ένα από τα διασημότερα club της. Πέρσι, ωστόσο, η Αυτοκίνηση επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ανανεωμένη και με νέα σύσταση, αφού αυτή τη φορά, άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό ως live stage. Την πρώτη της σεζόν τη διασκέδαση των θαμώνων της ανέλαβε ο Διονύσης Σχοινάς και η συνεργασία πέτυχε απόλυτα. Οι δυο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τόσο στα βόρεια προάστια, όσο και στην υπόλοιπη Αθήνα. Φέτος, η Αυτοκίνηση επιστρέφει και πάλι δυναμικά στη νύχτα, φέρνοντας στη σκηνή της τον Στέλιο Ρόκκο. Μια μοναδική συνεργασία, που ανυπομονούμε να απολαύσουμε!