Μια ξεχωριστή εμπειρία whiskey με άρωμα Αμερικής στο Χαλάνδρι

citylife
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Το click@life σας μεταφέρει το κλίμα των πρώτων ημερών του πάρτι που στήθηκε στο 9ΒΗΤΑ για το «American Whiskey Experience» και σας παραθέτει όσα θα ακολουθήσουν απόψε, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, αλλά και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Η εποχή του χρόνου όπου στο μαγευτικό Κεντάκι και το μυθικό Τεννεσσί ανοίγουν τα βαρέλια του whiskey έχει φτάσει και στο «9ΒΗΤΑ Home Bar» ξέρουν πώς να το γιορτάσουν.

Γι αυτό το λόγο, όσοι δεν έχετε ήδη βρεθεί εκεί, τολμήστε το, μιας και έχουν απομείνει ακόμα δύο ημέρες γιορτής με θέμα το αμερικάνικο whiskey. Κάθε βράδυ υπάρχει ξεχωριστός κατάλογος με cocktails στην εορταστική τιμή των 6 ευρώ, τα οποία έχουν ως βάση τα πιο γνωστά brands αμερικάνικων whiskeys.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης με Jim Beam και Markers Mark, συνεχίστηκαν την Τετάρτη επίσης, με Jim Beam, με τους ουρανίσκους των θαμώνων να γεύονται εξαιρετικές γεύσεις και τη διασκέδαση να χτυπά κόκκινο, χάρη στις μουσικές επιλογές του ηθοποιού, Χρήστου Θεοδωρίδη. Ευχάριστη έκπληξη κάθε βραδιάς, τα λαχταριστά συνοδευτικά mini pulled pork από το Penny Lane.

Βράδυ Πέμπτης και απόψε πρωταγωνιστής θα είναι το Bulleit Rye, ενώ τα cocktails που θα σας μυήσουν στον κόσμο του τα εξής: «Mint Julep» με Bulleit Rye, Chimay Red syrup, porto, και δυόσµο και «Revolver» με Bulleit Rye, spiked coffee syrup, Angostura Aromatic Bitters και Angostura Orange Bitters.

Στις μουσικές επιλογές θα βρίσκεται ο Λάμπρος Γεωργούλιας, επίσημο μέλος του CMAG (Country Music Association Of Greece), για τον οποίο «η μουσική είναι πολλά ταξίδια χωρίς τέλος, που παράγουν αμέτρητα και δυνατά συναισθήματα, η ομορφιά της ζωής». Γι’ αυτό το λόγο σάς προκαλεί να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης στους country, south, rock ‘n' roll, rythm n' blues, bluegrass, classic rock ρυθμούς που θα παίζει.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι εορτασμοί ολοκληρώνονται, οπότε όσοι πιστοί λάτρεις του Jack Daniel’s…προσέλθετε. Οι bartenders θα σας προσφέρουν, μεταξύ άλλων, δέκα ιδιαίτερα cocktails με βάση το ξεχωριστό αυτό ποτό, ενώ στα αυτιά σας θα ηχήσουν μουσικές επιλογές από τον Μανώλη Οικονόμου (Εν Λευκώ).

Η cocktail list της Παρασκευής, για να ξέρετε από πριν τι θα ζητήσετε στο μπαρ, με βάση τις απαιτήσεις σας:

- Lynchburg Lemonade: Jack Daniel’s, triple sec, φρέσκος χυµός λεµόνι
- Strawberry Smash: Jack Daniel’s, triple sec, χυµός λεµονιού, strawberry shrub, lavender bitters, καραµελωµένη φράουλα
- Redneck Bees Knees: Jack Daniel’s Tennessee Honey, σιρόπι µελιού, χυµός λεµονιού, Jerry Thomas Bitters
- Honeydew Pear: Jack Daniel’s Tennessee Honey, λικέρ αχλαδιού, χυµός λεµονιού, ginger beer
- Old Fashioned: Jack Daniel’s Single Barrel, σιρόπι ζάχαρης, Angostura Aromatic Bitters
- Adapted Blushing Betty: Jack Daniel’s Single Barrel, χυµός γκρέιπφρουτ, maple syrup, Jerry Thomas Bitters
- Boulevardier: Jack Daniel’s Gentleman Jack, campari, sweet vermouth, orange bitters
- Jack-o-Smash: Jack Daniel’s Gentleman Jack, σιρόπι µπαχαρικών, πουρές µύρτιλλου, δυόσµος, Angostura Aromatic Bitters
- Kentucky Breakfast: Woodford Reserve, σιρόπι µαύρου τσαγιού, φρέσκος χυµός λεµόνι, δυόσµος
- Bold Fashioned: Woodford Reserve, Pedro Ximenez Sherry, porto, σιρόπι µπαχαρικών, Angostura Aromatic Bitters

Καλή διασκέδαση!

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]