"Πριγκιπώ" θα πει προσπαθώ, αγαπώ, δημιουργώ

prigkipo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Τα χειροποίητα κοσμήματα Πριγκιπώ είναι ήδη γνωστά και το click@life μίλησε με τους δημιουργούς για να τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Η ομάδα του, που απαρτίζεται από τους Καλομοίρα, Κέλλυ, Ειρήνη Δ., Ευθύμη, Ειρήνη Κ., Μικαέλα, Αλεξία και Ελισάβετ, αποφάσισε μια μέρα να ξεκινήσει σεμινάρια κοσμημάτων, στη συνέχεια παρακολούθησε και μαθήματα αργυροχρυσοχοΐας, ώσπου κατέληξε αυτό να γίνει το επάγγελμά της.

Μετρά ήδη έξι χρόνια στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, αλλά και της χώρας γενικότερα, γεννήθηκε δηλαδή ταυτόχρονα με την κρίση. Παρόλα αυτά, ούτε ένα μέλος της δεν το βάζει κάτω. Αντιθέτως, όλοι εξακολουθούν να προσπαθούν γι' αυτό που αγαπούν, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία. Όπως μάλιστα δηλώνουν με μια φωνή, κοινοί τους παρονομαστές είναι η αγάπη και η δημιουργία, ενώ επιθυμούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους με το «Πριγκιπώ» και περιμένουν από εκείνο να τους γεμίσει εκπλήξεις, όπως κάνει πάντα.

Μια από αυτές είναι η πρόσφατη συμμετοχή του «Πριγκιπώ» στο Pop Up store του Neon Raum στο Bord de l'eau design factory στη Θεσσαλονίκη, ενώ ετοιμάζεται να λάβει μέρος και σε εμπορικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Πηγή έμπνευσης των δημιουργιών τους είναι καθημερινά ερεθίσματα, από την πιο απλή μέρα μέχρι την πιο περίπλοκη, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι ο ορείχαλκος, το ασήμι και ο χρυσός. «To κάθε υλικό θέλει την τέχνη του και σίγουρα με την απαραίτητη προσοχή αντέχουν όλα στον χρόνο», αναφέρει η ομάδα.

Tι ευχή στέλνουν σε όλους τους… πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες εκεί έξω;
«Θα σας πούμε αυτό που μας λέει συχνά ο παππούς της Καλομοίρας: "Μη βιάζεσαι!" Αν το καλοσκεφτείς, κολλάει παντού!».

Ιnfo

Τις μοναδικές δημιουργίες του «Πριγκιπώ», μπορείτε να τις βρείτε στο εργαστήρι  που βρίσκεται στον 3ο όροφο της οδού Κολοκοτρώνη 34, Σύνταγμα, και στο τηλέφωνο 213 025 3687. Η ομάδα συνεργάζεται και με διάφορα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Facebook: Πριγκιπώ

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]