Οι εκδηλώσεις του τριημέρου 6-8/11

citylife
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το click@life συγκέντρωσε για εσάς πολλά από τα events που θα γίνουν στην πρωτεύουσα την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

- Ο Γιάννης Καφάτος διαλέγει μουσικές για ενα Κλωστήριο. Πιάνει το νήμα της μουσικής που μας κάνει να χαλαρώσουμε και να βγάλουμε από πάνω μας την κούραση της βδομάδας. Soul,Rock, Indie στο Κλωστήριο.
Μυλλέρου 17, πλατεία Αυδή στον Κεραμεικό

- Στις 22:00, το Floral υποδέχεται δυο νέες δυναμικές ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες, τους The Delay και τους Cadillac Dreamers, που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στον χρόνο αλλά και θα μας ξεσηκώσουν για δυόμιση ώρες με αγαπημένες pop-rock-funk μουσικές.

- Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης,  ο πρώην «οπισθοδρομικός»  Θοδωρής Παπαδόπουλος συνθέτης και τραγουδοποιός και δυο ξεχωριστές γυναικείες φωνές, η Χρύσα Μπελούση και η Σουσάνα Τρυφιάτη,  σ' ένα πρόγραμμα με 100 τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας, για να αντέξουμε τις παραφωνίες της εποχής. Στο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ - Αγίας Λαύρας 13 & Γαλατσίου, Άνω Πατήσια, 210 2283863

- Κάποιες βραδιές τα έχουν όλα... Συναρπαστικούς αλκοολικούς συνδυασμούς, λαχταριστά πιάτα, ταιριαστή και κεφάτη παρέα και την κατάλληλη μουσική. Αυτές οι βραδιές κυλάνε σαν νερό και τελειώνουν με την πιο υπέροχη επίγευση! Αυτές οι βραδιές ανήκουν στο Nobell. Τα ποτήρια μας γεμάτα με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, το Johnie Walker Red Label, στον πιο αναπάντεχο συνδυασμό, με refreshing Ginger Ale! Πιάτα γαστρονομικής συμφωνίας κατευθείαν από την αεικίνητη κουζίνα και μουσική πλέον κατάλληλη για να δέσει την βραδιά από τον Dj Koza. Μια βραδιά που τα έχει..όλα.
Λεωφόρος Βεΐκου 101, Γαλάτσι, Τηλ. 21 0213 4943

- Οι Σταμάτης Γρίσπος & NatK επιστρέφουν στο Dunkel bar για πρώτη φορά αυτή τη σαιζόν, για μια πρεμιέρα Mix & Match. Ειδικά για αυτή την Παρασκευή - με αφορμή την επίσκεψη των Νεουορκέζων A PLACE TO BURY STRANGERS, θα παίξουν στο χώρο του Dunkel το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Ο θησαυρός στην προκειμένη περίπτωση είναι εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσουν οι APTBS μαζί με τους συντοπίτες τους The Grooms, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 LIve Music Space. Στα decks: Stamatis Grispos & NatK με ακούσματα spin Indie, Electronica, Rock & Funky. - Πανόρμου 117 (Κτίριο 46)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

- Μετά από επτάμηνη απουσία από τα μουσικά δρώμενα της πόλης οι Band Fatale επανέρχονται στη μουσική σκηνή του Floral ανανεωμένοι, με 4 καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια, υλικό από τον πρώτο τους δίσκο «Μοιραία συνάντηση» και διασκευές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε ρυθμούς ρέγκε, σκα, ροκ, χιπ χοπ.
Στις 22:00

- Στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, θα λάβει χώρα η τελευταία συναυλία των Active Member, σημαίνοντας την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού ταξιδιού 23 ετών. H τελευταία συναυλία του γκρουπ που σημάδεψε με μοναδικό τρόπο την δισκογραφία και τα μουσικά πράγματα της χώρας από το 1992... Ώρα έναρξης: 20.30

- Οι ΜΠΛΕ σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Κύτταρο, όπου για -πρώτη φορά- εκτός από τις γνωστές τους επιτυχίες, θα παρουσιάσουν σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο τους album που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του χρόνου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00

- Επειδή στους περισσότερους αρέσουν τα «άγρια πράγματα» και το Blinky προσφέρεται γι΄αυτό το σκοπό, το «Wild Things” επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, πάντα με τις μουσικές επιλογές των Kostas Starman και Thodoris One Two. Wild rock’n’roll, garage, neo-psychedelic sounds, surf, post punk, shoegaze, classic anthems & more. Blinky - Αθανασίας 4, Παγκράτι, Τηλ. 21 1408 2307

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

- Τα TGI FRIDAYS™ μας ταξιδεύουν αυτό το Νοέμβριο στο ρυθμικό κόσμο του swing, με τη διάσημη χορευτική ομάδα Athens Swing Cats και τη μοναδική Les Enfants de Pigalle μπάντα να μας παρασέρνουν στα πιο κεφάτα party! Ο Ben και η Josephine, μαθητές του διάσημου χορογράφου του Hollywood, του Broadway και του West End, Ryan Francois, είναι η πρώτη χορευτική Swing ομάδα στην Αθήνα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Οι Les Enfants de Pigalle, αναβιώνουν αυθεντικούς ήχους της δεκαετίας του ’30 και του ’60. Με leader το Γάλλο μουσικό Remi Cavat, το γκρουπ έχει δημιουργήσει σύγχρονες διασκευές κλασσικών παριζιάνικων τραγουδιών στο ρυθμό του swing, σε ροκ ύφος. - Την Κυριακή θα βρίσκονται οι Les Enfants de Pigalle live στα Fridays της Κηφισιάς

- Ο Κλέαρχος Κορκόβελος σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στην λαϊκή τσιγγάνικη μουσική των Βαλκανίων, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Ρωσίας. Το κύμβαλο, ένα λαϊκό όργανο με παρουσία στην ελληνική μουσική από τον 19ο αιώνα, με το βαθύ και πλούσιο ήχο του, ξυπνά όχι μόνο την ανάμνηση του περασμένου χώρου και χρόνου, τη νοσταλγία, αλλά εκφράζει και το ταξίδι, τη μετανάστευση, μια ολόκληρη εποχή και ένα χώρο (τα Βαλκάνια), που παρά τις όποιες διαφορές των κρατών που τον αποτελούν ήταν και είναι μουσικά αδιαίρετος.
Στην Άνω Πουρναρούσα, Ευφράνορος 10, Παγκράτι, Τηλ. 21 0701 0770, Στη 13.30

- O Βαγγέλης Γερμανός συναντά τον βιρτουόζο κιθαρίστα Σίμο Κοκαβέση, «σε μια ατέλειωτη παρτίδα» όπως τιτλοφορούν την συνύπαρξή τους επί σκηνής. Special guests οι Μαρκέλλα Παναγιώτου και Γεωργία Πούτους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
IANOS - Σταδίου 24 Κέντρο, Τηλ. 210 3217917

* Περισσότερες εκδηλώσεις θα βρείτε στην ΑΤΖΕΝΤΑ του click@life!

Mαρία Πορτοκαλάκη


[email protected]