Τα στέκια του καφέ έχουν άρωμα Nespresso

nespresso
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ο καφές δεν είναι μια απλή καθημερινή συνήθεια, είναι ένας τρόπος ζωής και όσοι πρεσβεύουν αυτή την άποψη, οφείλουν μια επίσκεψη σε μία από τις Nespresso Boutiques της πόλης.

Οι άνθρωποι πίσω από το καφέ Nespresso γνωρίζουν καλά ότι για μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ, τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Από το δέντρο ως την κούπα ή το ποτήρι του καφέ, η διαδικασία γίνεται με προσεκτικά βήματα και καινοτόμες επιλογές που εξασφαλίζουν ότι ο καταναλωτής θα απολαύσει τον καφέ που του αξίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, σε διάφορα μέρη της πόλης λειτουργούν οι NESPRESSO Boutiques όπου ο καφές σερβίρεται στο περιβάλλον που τον αναδεικνύει.

Ο χώρος

Οι NESPRESSO Boutiques ουσιαστικά συγκεντρώνουν όλες τις παροχές και τις υπηρεσίες του Nespresso Club σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ταιριάζει στη φιλοσοφία της εταιρείας. Για το λόγο αυτό, η αρχιτεκτονική των χώρων είναι πλήρως επιμελημένη από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Francis Krempp. Η επιλογή του να συνδυάσει τον art deco σχεδιασμό με μοντέρνες φόρμες και σύγχρονα υλικά είχε ως αποτέλεσμα να διαμορφωθούν χώροι ξεχωριστής αισθητικής και trendy στυλ σε ένα ευρύτερο αστικό περιβάλλον. Το ξύλο «έδεσε» με το δέρμα, το μέταλλο και το γυαλί δίνοντας ένα σύνολο όπου η πολυτέλεια συναντά την ζεστασιά και την τεχνολογία. Τα σχήματα που επικρατούν στον χώρο δεν είναι τυχαία, όπως εξάλλου αρμόζει σε μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη. Το τετράγωνο συμβολίζεις τις αξίες της Nespresso δηλαδή την τελειότητα, την ευχαρίστηση, την αισθητική και την απλότητα. Ο κύκλος από την άλλη συμβολίζει το φλιτζάνι του καφέ, την ανακάλυψη, τη γεύση και τις αισθήσεις που επιστρατεύονται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Οι υπηρεσίες

Στις Nespresso Boutiques, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τους καφέδες Premium Blend και τις συλλογές καφέ Variations Limited Edition, σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και προσιτής πολυτέλειας. Ristretto, Espresso, Lungo ή Capuccino, έντονο, ισορροπημένο ή φρουτώδη, όπως και αν πίνετε τον καφέ σας, εδώ θα τον απολαύσετε στο μέγιστο

Εκτός από καφέ, στα εν λόγω στέκια μπορείτε να βρείτε μια σειρά από πολυτελή δώρα Nespresso. Επιλέξτε από τη συλλεκτική σειρά για το 2015 (κούπες, δοχείο αποθήκευσης καψουλών κ.ά), τα εορταστικά πακέτα και/ή τις μηχανές εσπρέσσογια εκείνους που αγαπάτε ή για τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να γεύεστε τον εκλεκτό καφέ της αρεσκείας σας στο σπίτι. Οι μηχανές Nespresso είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής ώστε να διασφαλίζεται το μάξιμουμ της απόδοσης και φυσικά της γεύσης! Ταυτόχρονα όμως διαθέτουν ιδιαίτερο ντιζάιν προσθέτοντας μια νότα στυλ στο σπίτι που θα τις φιλοξενήσει.

Παράλληλα, οι ειδικοί του καφέ βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν πληροφορίες και να μεταγγίσουν στον ενδιαφερόμενο τη γνώση που επιθυμεί για να αποκτήσει πλήρη επαφή με την αγαπημένη του συνήθεια.

Οι Nespresso Boutiques της Αθήνας

• Λ. Κηφισίας 168, Ν. Ψυχικό 11525
• Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 21, Κολωνάκι 10674
• Λεβίδου 11, Κηφισιά 14562
• Μητροπόλεως 36 & Πλουτάρχου, Θεσσαλονίκη 54623

Βρείτε την Nespresso Boutique της περιοχής σας εδώ