Ο Νίκος Βέρτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πίστα του Κέντρου Αθηνών

nikos-bertis1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της πόλης, από την πίστα του Κέντρου Αθηνών. Καλλιτέχνης και κέντρο συνεργάστηκαν την περσινή σεζόν, με απόλυτη επιτυχία, και απογείωσαν τη φήμη τους, ακολουθώντας μια κοινή πορεία.

Φέτος, Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών ενώνουν, για ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ταράξουν τα νερά της Αθήνας για ακόμα έναν χειμώνα. Το μεγάλο ραντεβού της πρεμιέρας είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, οπότε λίγες μέρες ακόμα απομένουν μέχρι τη στιγμή που ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας χαρίσει αξεπέραστες στιγμές διασκέδασης.
Η συνεργασία του Νίκου Βέρτη με το Κέντρο Αθηνών δεν ξεκίνησε πέρσι. Ο διάσημος καλλιτέχνης είχε ανέβει ξανά στη σκηνή του το 2009, προκαλώντας χαμό. Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία συνεχίστηκε ξανά, ύστερα από πέντε χρόνια, ενώ τώρα, έρχεται και η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πίστα του. Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών έχουν να δώσουν πολλά ακόμα στη νυχτερινή ζωή της πόλης και το μόνο βέβαιο είναι πως και φέτος, θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στην πρωτεύουσα. Ο τραγουδιστής αποτελεί εγγύηση διασκέδασης, μιας και τα τραγούδια του γίνονται, κάθε φορά, οι μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ παράλληλα, ακολουθείται από το τεράστιο και φανατικό κοινό του σε ό,τι κι αν κάνει. Φέτος, θα έχει στις μουσικές του αποσκευές και τις επιτυχίες από τον επερχόμενο δίσκο του, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Νύχτες ατελείωτου κεφιού, υπό το άκουσμα των πιο αγαπημένων επιτυχιών, μας περιμένουν και πάλι στο Κέντρο Αθηνών.
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16
Αδιαπραγμάτευτα, αποτελεί ένα από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, έχοντας διαγράψει μια πορεία που θα ζήλευε κάθε καλλιτέχνης. Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού με το κοινό του να τον ακολουθεί πάντα και παντού. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, έχει τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας –και όχι μόνο- όμως η επιτυχία που έχει γνωρίσει στο Κέντρο Αθηνών είναι άνευ προηγουμένου, μιας και το 2009, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην σκηνή του, παρέμεινε στο κέντρο για 13 ολόκληρους μήνες, διαγράφοντας τεράστια επιτυχία. Τώρα επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, πανέτοιμος να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω.
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16
Μετρά ήδη μια πορεία δέκα χρόνων στη ζωή της νυχτερινής Αθήνας, και από την πρώτη κιόλας σεζόν λειτουργίας του, ξεκίνησε να φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Από το Κέντρο Αθηνών έχουν περάσει οι πιο αγαπημένοι τραγουδιστές, ανάμεσά τους ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Άννα Βίσση, η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία κέντρα διασκέδασης, λόγω των επιλεγμένων αυτών συνεργασιών, της καλής αισθητικής του χώρου, αλλά και της εύκολης πρόσβασής του, μιας και βρίσκεται στο κέντρο και την οδό Πειραιώς. Φέτος, φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά στην πίστα του τον Νίκο Βέρτη, έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού και ετοιμάζεται και πάλι να φέρει τα πάνω κάτω στην Αθήνα. Η πυξίδα της διασκέδασης στην πόλη, θα αποκτήσει πολύ σύντομα τον τοπ προορισμό της, που θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας.