Η COSMOTE πιστεύει πως η νέα συσκευή LG Spirit πρέπει (και μπορεί) να γίνει δική σου

cosmote11
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το clickatlife σού χαρίζει μια συσκευή LG Spirit και προτού το κάνει σού εξηγεί τους λόγους που αυτό το κινητό θα το αγαπήσεις!

Η συσκευή

Το LG Spirit είναι ένα προηγμένο 4G Smartphone, με ελαφρά κυρτό σχεδιασμό. Αυτό το χαρακτηριστικό του το καθιστά πολύ άνετο στο κράτημα, αλλά και πιο γοητευτικό ως προς την αισθητική του. Εκτός από καλαίσθητο όμως είναι και πολυεργαλείο, αφού επιτρέπει γρήγορο internet για ανεμπόδιστο σερφάρισμα και τεχνολογία τέτοια που κάνει το «κατέβασμα» των εφαρμογών παιχνίδια. Η επαφή με τον…έξω κόσμο είναι δεδομένη με το LG Spirit , αφού οι λειτουργίες του επιτρέπουν στον χρήστη να λαμβάνει τα e-mail του πιο γρήγορα από ποτέ. Ο λόγος; Το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο σε παραπάνω του 77% του πληθυσμού της χώρας.

Χαρακτηριστικά 

To LG Spirit διαθέτει:
- μεγάλη οθόνη αφής 4,7"
- τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz
-κάμερα 8MP
-μίνιμαλ σχεδιασμό

Δυνατότητες

Χάρη στην τεχνολογία In-cell Touch δίνει τη δυνατότητα για λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας με έντονα χρώματα και καθαρότητα.
Οι έξυπνες λειτουργίες της κάμερας κάνουν τα selfies είναι πιο εύκολα και διασκεδαστικά από ποτέ.
Η τεχνολογία HD Voice χαρίζει κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Highlights

-To  Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο είναι τοποθετημένο ακριβώς κάτω από τον δείκτη, έτσι ώστε όταν ο χρήστης το κρατά, να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιεί τις συντομεύσεις ή να ελέγχει την ένταση.
-Ανοίγοντας την παλάμη μπροστά στο φακό της κάμερας, η λειτουργία ενεργοποιείται και κλείνοντας το χέρι σε γροθιά, ένας χρονοδιακόπτης αρχίζει να μετράει αντίστροφα δίνοντας άφθονο χρόνο για ποζάρισμα.
-Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ο χρήστης μπορεί να τραβάει τέλειες selfies χρησιμοποιώντας την οθόνη ως εικονικό φλας.
-Με το KNOCK CodeTM αποκτάται άμεση κι ασφαλής πρόσβαση στην αρχική οθόνη με περισσότερους από 86.000 πιθανούς κωδικούς, knock* άροντας ένα προσαρμόσιμο μοτίβο οπουδήποτε στην οθόνη ακόμη και με ένα μόνο χέρι.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη συσκευή

Η COSMOTE μας προσφέρει ένα LG Spirit και εμείς θα το χαρίσουμε σε έναν τυχερό: Πάρτε μέρος στον σχετικό διαγωνισμό, που «τρέχει» μέσω των λογαριασμών social media του clickatile.gr, και μπείτε στην κλήρωση! Έχετε δύο επιλογές:  

Μέσω Facebook:​ 

  • Κάνετε «like» και «share» το παρακάτω post.
  • Αφήνετε σχόλιο με μια αγαπημένη φωτογραφία που έχετε στο κινητό σας αυτή τη στιγμή και το ονοματεπώνυμό σας

*** Κερδίστε ένα LG Spirit *** Από την COSMOTE και το Click@Life *** Για να μπείτε στην κλήρωση: - Κάνετε "like" και "...

Δημοσιεύτηκε από Click@Life στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015
Μέσω Twitter:

  • Δημοσιεύετε μια φωτογραφία, κάνοντας «mention» @clickatlifegr και βάζοντας hashtag #clickatlife
  • Eάν θέλετε να μας πείτε και τι βλέπουμε στην εικόνα, δεν θα πούμε όχι! 

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 13:00.