Η ντισκοτέκ αναβιώνει στο Κολωνάκι

ntisko
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η μόδα επιτάσσει live μουσικές σκηνές και μεγάλα parties, ωστόσο τα 80΄s είναι ακόμα εδώ και συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν.

Οι επιχειρηματίες Γιάννης Μωράκης, Πέτρος Απαλάκης και Γιώργος Μελισσάρης κάνουν για άλλη μια φορά την ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα, αναβιώνοντας την ντισκοτέκ με μια πιο φρέσκια, εξωτική ματιά.

Μια ανεπανάληπτη discotheque έρχεται στην καρδιά του Κολωνακίου. Μια ευκαιρία να χορέψετε όπως παλιά, να ντυθείτε όπως παλιά, να διασκεδάσετε όπως παλιά, αφήνοντας στην άκρη τα κινητά τηλέφωνα με μοναδικό σκοπό να καταλάβετε την πίστα υπό τους ήχους της ντίσκο που θυμίζει διακοπές σε κλίμα τροπικό με φοίνικες γεμάτους χρυσόσκονη.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Χαρτ που ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας, λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης του ταινίας Suntan στις αίθουσες έστησε μαζί με τον συνεργάτη του Χαρίλαο Κουρτινό το παραμύθι. Τα ποτά θα σερβίρονται πάνω σε ασημένιους δίσκους και νεράιδες θα σας παρακινούν να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Μην έχετε και πολλές ελπίδες να περάσετε απλά μέσα, η πόρτα του μαγαζιού φυλάσσεται πολύτιμα όπως η εύθραυστη γόβα της Σταχτοπούτας. Από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, η Cinderellα κλείνει προκλητικά το μάτι για να λικνιστείτε κάτω από την ντισκομπάλα.

Είστε ο Πρίγκιπας ή η Κολοκύθα;

Info
Cinderella Discotheque
Λεβέντη 3 , Κολωνάκι
Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο 
Reserve: 6979112333