«Think Pig» ή αλλιώς... Πες το με ένα οικιακό αντικείμενο!

pig-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ποια κορίτσια κρύβονται πίσω από τα πρωτότυπα μηνύματα που γράφονται πάνω σε κούπες, πιάτα και άλλα οικιακά αντικείμενα, κάνουν θραύση και δίνουν μια διαφορετική πινελιά στην ψυχολογία αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού μας;

Σουπλά, σουβέρ, κούπες, πιάτα, διακοσμητικά κουτάκια με μηνύματα, φωτιστικά (30x30cm που φωτίζονται με ταινία led σε white warm χρώμα), καδράκια, προσκλήσεις για πάρτυ, προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

Η Μαριλένα, που είναι και φωτογράφος, και η Αθηνά, που είναι διακοσμήτρια και ασχολούνταν πάντα με τις κατασκευές, συστήνονται στο click@life και παρουσιάζουν τις πρωτότυπες δημιουργίες τους. 

Αγαπούν τα γλυκά, τα ζώα και τους φίλους τους και παραδέχονται πως έχουν πάντα μια κρυμμένη τυρόπιτα κάπου κοντά, ενώ αυτή την περίοδο, αγαπημένες τους, προσωπικές δημιουργίες είναι όλες όσες αντιστοιχούν στην «anti-xmas» σειρά τους.

Δηλώνουν, επίσης, «αντιχρωματικοί τύποι», γι' αυτό και στις δημιουργίες τους πρωταγωνιστούν το άσπρο και το μαύρο.
Πάμε να γνωρίσουμε τις ίδιες και τα πρωτότυπα προϊόντα τους.

«Γνωριστήκαμε τυχαία πριν από περίπου ένα χρόνο. Φτιάχναμε και οι δυο πράγματα για το σπίτι για "εσωτερική κατανάλωση" και όταν βρεθήκαμε απλά συνέβη το «THINK PIG». Ξεκινήσαμε για πλάκα και... να' μαστε!

Think Pig γιατί... μας αρέσουν τα γουρούνια και κυρίως οι γουρουνιές!

Εμπνεόμαστε από την κάθε μέρα που περνάει, από τις γκρίνιες μας και τις αναποδιές που μας κάθονται, μέχρι τους έρωτες και τα (ζαβά) όνειρά μας.

Χρησιμοποιούμε μπογιές που έχουν βάση το νερό, οπότε είναι και οικολογικές. Είναι επίσης, ανθεκτικές στο νερό και στο πλυντήριο μέχρι τους 50 βαθμούς. Ωστόσο, πρέπει όλοι να εκπαιδευτούμε κάπως, κάποια στιγμή και να φερόμαστε με αγάπη και προσοχή στα χειροποίητα προϊόντα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5 - 65 ευρώ.

Υπάρχει ζήτηση και μάλλον έχει να κάνει με το ότι, αφενός είναι πράγματα που σου φτιάχνουν κάπως το κέφι και αποτυπώνουν ευθαρσώς αλήθειες που τις έχουμε όλοι και λίγο για ταμπού κι αφετέρου, έχουμε και προσιτές τιμές, που είναι σημαντικό έτσι όπως είναι πλέον η κατάσταση.

Προσπαθούμε πολύ και δουλεύουμε πολλές ώρες, χωρίς να κοστολογούμε το χρόνο της δουλειάς μας για να συμβαίνουν όλα αυτά μαζί, αλλά ταυτόχρονα γελάμε και αρκετά και το να γελάς είναι πάντα καλή φάση!

Δεχόμαστε και παραγγελίες, αλλά κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Το πιο παράξενο δημιούργημα που μας ζητήθηκε δεν μπορούμε να το μοιραστούμε, γιατί περιέχει ακατάλληλες προς δημοσίευση λέξεις!

Στη λίστα με τις προτάσεις μας για δωράκια για κάθε ηλικία και φύλο, μάλλον είναι όλα μας τα αντικείμενα. Βέβαια, λόγω των εορταστικών αυτών ημερών, η «anti-xmas» σειρά είναι ό,τι πρέπει!»

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα από τα προϊόντας τους:

  • στο site τους
  • στο facebook
  • στο εργαστήριό τους, που βρίσκεται στην Ηλιούπολη (Λεωφόρος Ειρήνης 28)
  • Επίσης, τα κορίτσια λαμβάνουν από το Σεπτέμβριο μέρος στο «the meet market», που γίνεται τακτικά σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]