Το La Soiree De Votanique γίνεται 13 και το γιορτάζει με 4ήμερο πάρτυ

citylife
ΤΡΙΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Tο La Soiree De Votanique ήταν από τα πρώτα μαγαζιά που καθιέρωσε εικαστικές εκθέσεις σε περιβάλλον bar.

Το party λοιπόν, θα είναι τετραήμερο. Ξεκινά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου με τους Los Tre, ένα ηλεκτρικό jazz τρίο, πολύ αγαπημένο στους φίλους του Soiree που με guest τον Δημήτρη Κακουλίδη μας υπόσχονται ένα άνοιγμα πολύ δυνατό με ηλεκτρική jazz και funk σε δικές τους συνθέσεις από τα δύο album που έχουν ήδη στο ενεργητικό τους.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου το party με τους Κυριάκο Χατζόγλου και Μελέτη στα decks φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι το πρωί για να συνεχιστεί, με μια παύση για καφέ και φαγητό, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, όπου η μουσική παραγωγός του «en lefko», Κατερίνα Καφετζή θα είναι στα decks με ένα set από μουσικές αναζητήσεις που ακολουθούμε χρόνια.

Το party θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με Muchatrela, τη μπάντα με τον πιο ζωντανό ήχο και την πιο κεφάτη διάθεση στην πόλη που ανακατεύοντας τούμπες, κοντραμπάσα, σαξόφωνα, τρομπόνια και τρομπέτες, κιθάρες, "γιουκαλίλια και νταούλια" θα σας ξεσηκώσουν με Hot Jazz, Balkan, Swing, και Regga, ενώ πανηγυρική λήξη θα δώσει ο Bill Hunchback με τις μουσικές του μέχρι το πρωί.

Info
La Soiree De Votanique
Καστοριάς 37, Βοτανικός
Τηλ. 210 3471401

Όλα τα events ξεκινούν στις 22.00 και δεν έχουν εισιτήριο εισόδου.