Όταν τρια μεγάλα μουσικά ονόματα συναντώνται, κάτι αλλάζει στη νυχτερινή Αθήνα

diogenis-stountio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο Αντώνης Ρέμος συναντά τον Χρήστο Νικολόπουλου και οι δυο τους υποδέχονται μια κυρία, την Φωτεινή Δάρρα με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται η πιο δυνατή μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Όσοι ήδη πήγαν, το διαπίστωσαν, οι υπόλοιποι μένει να το ανακαλύψουν. Στο Διογένης Studio φυσικά.

Όταν πρόκειται για μουσική, ο συνδυασμός είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και φέτος, στο Διογένης studio, η συνταγή φαίνεται να είναι η πιο επιτυχημένη.  Ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η εκ πρώτης όψεως ανατρεπτική τους συνάντηση με τη Φωτεινή Δάρρα, συνθέτουν μια μουσική παρέα που κάνει τη νύχτα τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!

Το πρόγραμμα ξεκινά ουσιαστικά με την Φωτεινή Δάρρα που εκτός από την μοναδική της φωνή, ο θεατής/ακροατής διαπιστώνει ότι έχει ισάξια σχεδόν θεατρική παρουσία και οπωσδήποτε μια ενέργεια που συνδυάζει τη θετικότητα με την ένταση. Τη σκυτάλη παίρνει ο Αντώνης Ρέμος που κρατάει τα ηνία γερά ως το πρωί κατορθώνοντας αυτό για το οποίο, μεταξύ άλλων, είναι γνωστός: τη δυνατότητά του να διατηρεί κεφάτο το κοινό και ζωηρό το πρόγραμμα. Μαζί τους εμφανίζεται και μια σειρά από τραγουδιστές και μουσικούς της νέας γενιάς: η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος, η Βάγια Καλαντζή  και η Victoria Taylor. Επιπλέον, στην  παράσταση συμμετέχουν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Αντώνης Κρόμπας.

Η μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, και τα επιλεγμένα με αυστηρό κριτήριο τραγούδια δημιουργούν ένα πρόγραμμα πλούσιο, ένα πρόγραμμα που σέβεται τον επισκέπτη και τον αποζημιώνει για την επιλογή του. 

Συντελεστές

Σκηνοθετική επιμέλεια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Σολίστας: Μανώλης Καραντίνης

Μαζί τους οι μουσικοί

Μαέστρος/ Κιθάρα : Αντώνης Γούναρης
Πλήκτρα: Νικόλας Γαρουφαλάκης
Μπουζούκι: Αλέκος Γλυκιώτης, Χρήστος Μπέκας
Μπάσο: Πήτ Γιατράκος – Τεό Λαζάρου
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Τύμπανα: Κώστας Μυλωνάς
Κρουστά: Αλέξανδρος Ρούπας
Κιθάρα: Γιώργος Χατζόπουλος
Βιολί: Ανδρέας Τράπαλης
Keyboards: Πασχάλης Τερζής  

 Info

Online κρατήσεις εισιτηρίων:
Diogenis.com | Tickethour.com
Τηλεφωνικές κρατήσεις:
Μουσική Σκηνή “Διογένης studio”: 210 9425754
'Ώρα έναρξης:
Παρασκευή & Σάββατο 11:00μμ