Προτάσεις για τύπους anti-valentine

valentine
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για τους ερωτευμένους. Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους; Το clickatlife προτείνει λύσεις για anti-valentine τύπους που θέλουν την Κυριακή να την δουν αλλιώς!

Το κόκκινο κι οι καρδούλες αυτές τις μέρες κυριαρχούν σε βαθμό που η αγανάκτηση χτυπάει κόκκινο για όσους στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από την δύναμη της εμπορευματοποίησης των σχέσεων σε όλο της το μεγαλείο. Η υπερβολή της ημέρας είναι τόση και τέτοια που όποιος δεν έχει λόγο να γιορτάσει, νιώθει εκτός τόπου και χρόνου.

Παρόλα αυτά φέτος η γιορτή πέφτει Κυριακή, ο καιρός είναι σχεδόν ανοιξιάτικος και με λίγη καλή διάθεση, μπορεί να μετατραπεί σε μια ενδιαφέρουσα μέρα με επιλογές διασκέδασης που γυρνάνε την πλάτη στον Βαλεντίνο. 

  • Στο γήπεδο
    Όσο οι άλλοι θα καταβυθίζονται στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, δοκιμάστε κάτι κόντρα στο πνεύμα των ημερών και πάτε στο γήπεδο. Δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, εκτονωθείτε και αφήστε τους άλλους να...ερωτεύονται.
  • Για φαγητό με τη μαμά
    Δεν υπάρχει άνθρωπος επί γης που θα εκτιμήσει περισσότερο την πρόταση για δείπνο μια τέτοια μέρα! 
  • Σινεμά κατ΄οίκον
    Φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε με παρέα τις ασυνήθιστες ταινίες που ταιριάζουν στο πνεύμα του Βαλεντίνου. 
  • Singles' night
    Καλέστε sinlge φίλους σας στο σπίτι, παίξτε επιτραπέζια, συζητήστε, πιείτε. Συμπεριφερθείτε σαν να ήταν απλά μια Κυριακή όπως οι υπόλοιπες του χρόνου. 
  • Δυναμώστε τη μουσική
    Βάλτε στη διαπασών hits που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον έρωτα, την αγάπη, τις σχέσεις κ.ο.κ., όπως επιτυχίες των Beyonce, M.I.A., Jennifer Lopez, Nicki Minaj και λιώστε τα παπούτσια σας από τον πολύ χορό. 
  • Κούρα ομορφιάς
    Τι καλύτερο από το να αφιερώσετε ώρες στην περιποίηση του σώματος και του προσώπου σας, ώστε η επόμενη μέρα στο γραφείο να σας βρει ολόφρεσκους και ανανεωμένους; Αυτό θα μπορούσε να γίνει στο σπίτι ή σε κάποιο spa, στο πλαίσιο ενός δώρου για τον εαυτό σας και μόνο!  
  • Ώρα για θέατρο
  • Ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Το clickatlife σάς έχει συγκεντρωμένες στην ενότητα ΘΕΑΤΡΟ όλες τις παραστάσεις που παίζονται αυτή την περίοδο.
  • Single Night Out
    Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση και βγείτε να διασκεδάσετε εσείς...και ο εαυτός σας. Πότε ήταν άλλωστε, η τελευταία φορά που πήγατε για ποτό μόνοι σας;
  • Barότσαρκα
    Αποφύγετε τα μέρη που συχνάζουν ζευγαράκια ή έχουν οργανώσει event ειδικά για την ημέρα και προτιμήστε κλασσικές επιλογές από bar όπου δεν θα νιώθετε σαν τη μύγα μες το γάλα. Εμείς προτείνουμε: το Bobo στο Κουκάκι, το Gasoline στο Γκάζι, το La Soiree de Votanique, την Μπιέλα και το Cabrio bar στον Βοτανικό, το Jolie Môme στο Μαρούσι, το White Monkey ή το Wine Not? στο Χαλάνδρι, το Β - κουτί στην Ν. Φιλαδέλφεια, το Ritzy στο Χολαργό και το Trap στο Σύνταγμα.

Καλή διασκέδαση!