Έφτασε η στιγμή για τις live εμφανίσεις του Sivert Hoyem στην Ελλάδα

sivert
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

O πιο αγαπητός, Νορβηγός καλλιτέχνης έρχεται στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει πέντε ξεχωριστές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα και Ηράκλειο.

Η σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό "Ρόδον". Η σχέση αυτή ανανεώνεται και μεγαλώνει, το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή-τραγουδοποιού. 

O Ηoyem μάς συγκινεί ακόμη περισσότερο σήμερα, με την ευθύτητά του, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία. Επιστρέφει λοιπόν, με full band, για μια μικρή διαδρομή με μοναδικές συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδος, που τόσο αγαπά. 

Εμφανίσεις

Θεσσαλονίκη
, Πέμπτη 21 Απριλίου, Principal Club Theater
Βόλος, Παρασκευή 22 Απριλίου, Lab Art
Αθήνα, Σάββατο 23 Απριλίου και Κυριακή 24 Απριλίου, Piraeus 117 Academy
Ηράκλειο, Δευτέρα 25 Απριλίου, Cine Studio

Το setlist θα είναι μια περιπλάνηση σε όλα τα τραγούδια του που αγαπήσαμε, από τις μέρες των Madrugada έως αυτά του πρόσφατου, 5ου προσωπικού του άλμπουμ, Lioness. Με δεδομένο το ιστορικό των συνεχόμενων sold out, προηγούμενων εμφανίσεών του στη χώρα μας, η προτροπή "προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας", είναι 100% βάσιμη.

Opening act συναυλίας Αθήνας: Remi & the road, Τραγουδιστής/Τραγουδοποιός

Ο τραγουδοποιός Remi & the road μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Από το 2009 συμμετέχει ενεργά με live εμφανίσεις ως μουσικός της folk, country, bluegrass και rock & roll μουσικής σε συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η μουσική του έχει θεματολογία μουσική του δρόμου και αληθινές ιστορίες από ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Info
Αθήνα, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου 
Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117
Kεραμεικός 
Τηλ. 210 8820 426