Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει στο Frangelico

gonidis1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Μία νέα συνεργασία μόλις «έσκασε» στο νυχτερινό χάρτη της πόλης και έρχεται να βάλει φωτιά στα ανοιξιάτικα βράδια μας!

Φυσικά, δεν είναι άλλη, από τη μουσική συνύπαρξη του Σταμάτη Γονίδη, με την Ελένη Χταζίδου και τον Σάκη Αρσενίου, σε μία από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, εκείνη του Frangelico. Ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης, επιστρέφει δυναμικά για ακόμα μία σεζόν στο αγαπημένο στέκι της πόλης, έχοντας στο πλευρό του για πρώτη φορά δύο νέους καλλιτέχνες, που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει το απόλυτο ενδιαφέρον του κοινού. Οι τρεις τους αποτελούν την καλύτερη παρέα, που θα μας κρατά την πιο διασκεδαστική συντροφιά, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. 

Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε στις 4 Μαρτίου, και πλέον, Γονίδης-Αρσενίου-Χατζίδου είναι κοντά μας και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες άνευ προηγουμένου. Αν θέλεις λοιπόν να ζήσεις μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και αγαπημένες επιτυχίες, το Frangelico είναι ο αγαπημένος προορισμός στην Αθήνα, την άνοιξη 2016! 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2016

Ο Σταμάτης Γονίδης μετρά δεκαετίες πορείας στο χώρο του τραγουδιού και, όπως είναι προφανές, έχει κάνει το πέρασμά του σχεδόν από όλες τις μεγάλες πίστες της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Την περσινή σεζόν τον απολαύσαμε στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη στο Frangelico, και κάπως έτσι απέδειξε ότι η χημεία του με το χώρο και τον κόσμο του είναι τέλεια. Έτσι, η συνέχεια της συνεργασίας αυτής... ήταν μονόδρομος. Φέτος, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφει και πάλι στην πίστα του, για να απογειώσει το κέφι για ακόμα μία σεζόν. Frangelico Γονίδης έχουν πλέον συνδέσει για τα καλά το όνομά τους και φυσικά αποτελούν έναν από τους πιο hot συνδυασμούς στη νυχτερινή Αθήνα. Η συνεργασία του με Αρσενίου Χατζίδου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πόλη! 

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2016

Από το 2007, που ξεκίνησε την πορεία του στη νυχτερινή Αθήνα, ο Σάκης Αρσενίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον και ξεκίνησε άμεσα στις μεγάλες συνεργασίες στη νύχτα. Η πίστα του Caramela, ήταν εκείνη που τον φιλοξένησε για πρώτη φορά, και τον ανέδειξε μέσα από μία μακρά συνεργασία χρόνων που είχαν. Φέτος, ο Σάκης Αρσενίου αλλάζει στέκι, και πηγαίνει λίγο παραδίπλα, στην πίστα του Frangelico. Ομολογουμένως, μία μεγάλη αλλαγή για τη νύχτα, αφού ο Σάκης Αρσενίου είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το Caramela. Τη φετινή σεζόν θα αποδείξει την ευελιξία του, αφού μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως και στη νέα συνεργασία του με τον χώρο του Frangelico έχει απόλυτη χημεία!

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2016

Έχει περάσει αισίως μία δεκαετία από τη στιγμή που η Ελένη Χατζίδου έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 4. Ωστόσο, η συμμετοχή της αυτή δεν της εξασφάλισε τη συνέχεια που θα ονειρευόταν. Η μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση ήρθε για εκείνη το 2013, όταν συνεργάστηκε με τον Παντελή Παντελίδη και κυκλοφόρησε το τραγούδι «Χειρότερα», που σάρωσε και ανέβασε τις μετοχές της κατακόρυφα. Έκτοτε, η Ελένη Χατζίδου έχει σταθερά μία θέση στις μεγάλες πίστες της πόλης, με τη φετινή να είναι ακόμα μια μεγάλη συνεργασία για αυτήν, αφού θα βρεθεί για πρώτη φορά μουσικά με τον μεγάλο Σταμάτη Γονίδη. Χατζίδου Γονίδης Αρσενίου Frangelico είναι εδώ για να απογειώσουν την άνοιξη 2016!  
Για πληροφορίες και κρατήσεις στα μπουζούκια της Αθήνας, επισκεφθείτε το kratisinow.gr