Παρασκευή, ροζ πανσέληνος και δυο special events στους χώρους του Gazarte

gazarte-2
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, ο συνθέτης του Soundtrack της ταινίας Birdman που σάρωσε τα βραβεία στην περσινή τελετή των Βραβείων Oscar. Live στο Theater Stage στις 21:30. 

The... Mexican way!
Ένα χρόνο περίπου πριν, όλος ο πλανήτης μιλούσε για μία ταινία, το Birdman του Μεξικανού Alejandro Gonzales Iñarritu. Για πρώτη φορά το Μεξικό κερδίζει βραβείο Όσκαρ και μάλιστα 4 στο σύνολο. Ο Αntonio Sanchez είναι ο δημιουργός του sοundtrack της συγκεκριμένης ταινίας και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Gazarte Theater Stage. Αν και έγινε ευρέως γνωστός χάρη στο Birdman, ο Antonio Sanchez είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς παγκοσμίως.

Με 4 Grammy στο ενεργητικό του, ο γεννημένος στο Μεξικό μουσικός θεωρείται από κριτικούς και μουσική κοινότητα ως ένας από τους πιο διακεκριμένους drummers, bandleaders και συνθέτες της γενιάς του. O πολυβραβευμένος Antonio Sanchez είναι από τους καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται και αναζητούν διαρκώς την εξέλιξη. Έτσι, έχει στο ενεργητικό του πολλές σημαντικές συνεργασίες και project. To πρώτο του album "Migration" χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα releases του 2007! Το 2013 το "New Life" κερδίζει θερμή αποδοχή από κοινό και κριτικούς σε παγκόσμιο επίπεδο και του χαρίζει το εξαιρετικά σημαντικό German Echo Jazz Award το 2014. 

Ο Μεξικανός jazz drummer είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που πρέπει κανείς να δει live. Ο ήχος που δημιουργεί με το συγκρότημά του, τους Migration, με τους οποίους συνεργάζεται από το 2011, ξεπερνά κάθε φορά τα τετριμμένα ενώ η πέρα από τα καθιερωμένα τεχνική του εντυπωσιάζει.

Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό. Η διαγαλαξιακή αυτή cover band, τα live της οποίας είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα '90s, παρουσιάζουν στη σκηνή του Gazarte ένα μοναδικό show, αποδεικνύοντας πως με τα non-stop-mix από '90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο party της πόλης.

Με ενέργεια, δύναμη, ένταση και αγνή χορευτική διάθεση, μέσα από το ιδιαίτερο, προσωπικό τους πρίσμα, μας ξεσηκώνουν και μας κάνουν μία μεγάλη παρέα που δίνει το ρυθμό της πόλης. Στις 21.30 στο Roof Stage.

Wedding Singers
Θοδωρής Μαυρογιώργης - φωνή, κιθάρα
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - κιθάρα, φωνή
Χρήστος Αλεξάκης - πλήκτρα
Μανώλης Γιαννίκιος - τύμπανα

Info
GAZARTE
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ. 210 346 0347