Κ8: μια all day επιλογή στην καρδιά της πρωτεύουσας

w2
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ανηφορίζοντας στην Ερμού, λίγα μόλις βήματα από τις περιοχές Μοναστηράκι, Θησείο, Ψυρρή και Πλάκα, το Κ8 έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Ιούλιο, μας αποχαιρέτησε για λίγο το καλοκαίρι κι επανήλθε τον Σεπτέμβριο του '15, για να αποτελέσει και πάλι το must στέκι του κέντρου.

Πρόκειται για έναν πολυεπίπεδο χώρο, στον οποίο μπορείς να δραπετεύσεις για καφέ, φαγητό ή ποτό. Έχει έκταση 3.500 τ.μ. και εκεί η τέχνη συναντά τη γαστρονομία, ενώ το ιστορικό κέντρο σμίγει με το Βερολίνο και την Νέα Υόρκη. Κι αυτό γιατί το ελληνικό στοιχείο παντρεύεται με τις εικόνες του ιδιοκτήτη του, Ηλία Γώγου, από τα ταξίδια του στο εξωτερικό, πάντα σε συνεργασία με τον διακοσμητή, Πάνο Πετρίδη. To όνομά του προήλθε από το σύμπλεγμα των κτιρίων του, στο αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Μπαίνοντας στο συγκρότημα, θα ανακαλύψετε μια όαση, στολισμένη με κήπους και κρεμαστές κούνιες, μια αυλή που δεν μπορεί παρά να σας μαγεύει πρωί-βράδυ. Προχωρώντας, από το γραφικό σκηνικό του αίθριου θα μεταφερθείτε σε έναν χώρο μοντέρνο, industrial αισθητικής

Ένα mural - σύννεφο πορτρέτων και ψυχών (γκράφιτι 17 μέτρων) υψώνεται ως τον δεύτερο όροφο, ενώ η κινητή φωτισμένη βιτρίνα ποτών πίσω από το μπαρ, διατρέχει το εργοστασιακό εσωτερικό του κτιρίου, φτάνοντας μέχρι και τον τρίτο όροφο. 

Εκεί βρίσκεται και το «Art point», μια gallery όπου εκτίθενται προς πώληση έργα σύγχρονης τέχνης, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα χώρο ιδανικό για την οργάνωση παρουσιάσεων και σεμιναρίων, πριβέ πάρτι, εκδηλώσεων κοινωνικού ή εταιρικού χαρακτήρα. Η επίπλωση του χώρου διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών catering από την ομάδα του K8.

Οι μουσικές επιλογές κινούνται σε lounge, rock, jazz και soul ρυθμούς, ενώ όσο σουρουπώνει, η ένταση ανεβαίνει.

Info
Κ8
Ερμού 119 & Άστιγγος
Τηλ. 210 33 15 407

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]