Σχεδία Live! Πάρτι στο κατάστρωμα της Τεχνόπολης

sxedia-1

Ντύνουμε με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΜΑΙΟΥ 2016

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «Σχεδία» πιάνει το λιμάνι της Τεχνόπολης σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Η συναυλία του ελληνικού αυτού περιοδικού δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/5, θα βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας το χειμώνα και να χαμογελάσουμε στο ζεστό καλοκαίρι, συντροφιά με όσους στηρίζουν -ο καθένας με τον τρόπο του- τον αγώνα για μια πιο δίκαιη και όμορφη κοινωνία.

Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα, να ντύσουν με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
 
Μεταξύ των συνταξιδιωτών θα είναι για μια ακόμη φορά και οι Encardia που, όπως εξηγούν: «Ξανά στη “σχεδία”, γιατί το πλοίο βουλιάζει και πρέπει να πιάσουμε στεριά ξανά. Γιατί η στέγη είναι δικαίωμα για όλους και για πάντα. Για να βρούμε τη ζεστασιά που χάθηκε μπροστά στα πόδια των περαστικών. Ξανά!».

Όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του περιοδικού.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συναυλία της «Σχεδίας» και δηλώνουν: 
«Ρώτησα τους συναδέλφους μου στο συγκρότημα Χειμερινοί Κολυμβητές εάν θέλουν να συμμετάσχουμε αφιλοκερδώς σε μια συναυλία για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου “σχεδία”. Όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε –οι Θεσσαλονικείς λιγότερο, εγώ και ο Χάρης Παπαδόπουλος που ζούμε εκτός των δυο μεγάλων κέντρων, όπου πωλείται η “σχεδία”, ακόμη λιγότερο– το περιοδικό και τη διακονία την οποία προσφέρει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, συζήτηση και οιονδήποτε προβληματισμό, απάντησαν όλοι “πάμε”, και έτσι ερχόμαστε. Από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Καβάλα. Δυο μέλη μας ζουν στην Αθήνα».

Όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του περιοδικού. Δευτέρα 30 Μαΐου - Ώρα έναρξης: 19:00 - Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας».

Info
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Tηλ. 210 347 5518, 210 345 3548