Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στην Κολοκοτρώνη

citylife

Δεκάδες live και dj acts για περισσότερες από 10 ώρες κάθε μέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2016

Για 4 η συνεχόμενη χρονιά, το Dimensions Festival, το παγκόσμιο καλοκαιρινό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, περνάει από την Αθήνα και τον προαύλιο χώρο του Bar 42.

Το Σάββατο 28 Μαΐου έρχεται λοιπόν, για ένα από τα Launch Parties που γίνονται σε πάνω από 45 πόλεις παγκοσμίως, πριν το φεστιβάλ φτάσει στον τελικό προορισμό του που είναι η όμορφη Pula, της Κροατίας. Εκεί, με φόντο το Fort Monte Christo ένα κάστρο του 18 ου αιώνα, το Dimensions θα γιορτάσει φέτος την 5η επέτειο από την ίδρυση του.

Υπό την καθοδήγηση του Runner και του Subbed Out, σαν official partner του φεστιβάλ από την Ελλάδα, και τη βοήθεια των Black Athena, η περσινή έκδοση του launch εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο block party σε ανοιχτό χώρο με την οικογένεια της Swamp81 να βάζει φωτιά στα decks.

Το lineup φέτος είναι μεγαλύτερο, η μουσική ξεκινάει αυστηρά από τις 19.00 και το 6KW sound system που χαρακτηρίζει τη σύμπραξη του Runner με τους Black Athena τα τελευταία χρόνια, θα είναι πάλι εκεί για ένα άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό ολονύχτιο πάρτι.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και φέτος στον UK ήχο και την πολυσυλλεκτικότητα, με τις μουσικές επιλογές να καλύπτουν όλο το εύρος της μαύρης μουσικής, από soul, hip-hop, funk, disco και dub/roots, μέχρι house, techno και electronic funk διαδρομές.

H μουσική θα καλύψει ένα ευρύ ηχητικό φάσμα σε ένα πανηγυρικό encore της σεζόν 2015-16.

Ένα καλοκαιρινό party με εκλεκτούς καλεσμένους: το νέο υπερηχητικό όπλο από το Bristol που ακούει στο όνομα Hodge (Hotline, Berceuse Heroique & Livity Sound), το αφεντικό της Λονδρέζικης Berceuse Heroique ΚΕΜΑΛ, καθώς και ντόπιους DJs και παραγωγούς από το stable της δισκογραφικής των Black Athena, όπως ο μυστηριώδης Error404 στην πρώτη του live εμφάνιση, o major digger Breakin Moves που κυκλοφορεί και στην φανταστική Nous Disques και ο Runner σε low end mode.

Όλα τα παραπάνω για το κοινό της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο και οικονομικές τιμές στα ποτά του Bar 42 που αποτελεί έναν από τους καλύτερους χώρους στην πόλη για quality drinks.

Info
Bar 42 (Courtyard)
Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα