Τα tattoo... παρτάρουν από το πρωί στο κέντρο της πόλης

skull

Tο Studio θα αφιερώσει όλη του την καλλιτεχνική δραστηριότητα στην δημιουργία και παρουσίαση των τριαντάφυλλων και των νεκροκεφαλών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2016

Το Σάββατο 28 Μαΐου, το Sake Tattoo Crew Studio οργανώνει μια Special Day με θεματική ενότητα τα τριαντάφυλλα και τις νεκροκεφαλές.

Στο event, από τις 11.00 μέχρι τις 17.00, το Studio θα αφιερώσει όλη του την καλλιτεχνική δραστηριότητα στην δημιουργία και παρουσίαση των τριαντάφυλλων και των νεκροκεφαλών στον χώρο της τέχνης και ειδικότερα στο tattoo art.

Οι artists του Studio δε θα πραγματοποιήσουν κανένα προγραμματισμένο ραντεβού, ώστε να είναι διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν τους παρευρισκόμενους. 

Οι πρώτοι που θα καταφθάσουν στο κατάστημα θα είναι και οι πρώτοι κατά σειρά που θα εξυπηρετηθούν, επιλέγοντας το σχέδιο και τον καλλιτέχνη που επιθυμούν για ένα 2ωρο tattoo session. Οι τιμές των tattoo θα είναι μειωμένες λόγω της ξεχωριστής περίστασης.

Το event θα πλαισιώσουν και άλλα side projects, όπως Live painting από τους Insane51, QBMix,Alex Martinez και Tones και dj set από την Marina (Στίχοιμα) και τον Dj Stigma. Μετά τις 17.00 θα ανοίξει bar όπου θα δίνονται δωρεάν μπύρες, θα σταματήσουν τα tattoo και θα ξεκινήσει party που θα διαρκέσει μέχρι τις 22.00 το βράδυ. 

Info
Sake Tattoo Crew Studio
Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνη
Τηλ. 21 0681 4681