Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα

thanasis

Μαζί με την Ματούλα Ζαμάνη θα παρουσιάσει τον καινούργιο τους δίσκο.

ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.

Αυτό τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους. Θα έχει τίτλο «5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση.  

Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα που σκοπό θα έχει να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών  την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν’ ωραία».

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: λαούτο, μπουζούκι, μπουζουκομάνα, τραγούδι
Ματούλα Ζαμάνη: τραγούδι

Μαζί τους οι:

Αλέξανδρος Κούστας: τραγούδι
Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο και φωνή
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα
Αντώνης Μαράτος: ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο 
Αλέξανδρος Κτιστάκης: κιθάρα, τραγούδι

Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 / Έναρξη : 21:00

«Τα τελευταία δυό-τρία καλοκαίρια, οι εμφανίσεις μας στην Αθήνα-και συγκεκριμένα στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα- μας έχουν οδηγήσει σε ένα δίλημμα. Η δυναμική του σχήματος είναι τέτοια, που μία μέρα δεν αρκεί, ενώ δύο περισσεύουν. Φέτος -παίρνοντας υπόψη και την μέχρι στιγμής προπώληση- αποφασίσαμε να ρισκάρουμε και μια δεύτερη, συνεχόμενη εμφάνιση την Τρίτη 7 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο, που μας τιμά με την παρουσία του, να παρακολουθήσει τα δρώμενα κάτω από καλύτερες συνθήκες. Καλή αντάμωση λοιπόν... »

1/6/2016
Θανάσης Παπακωνσταντίνου