Το Floral υποδέχεται το καλοκαίρι με δυο ιδιαίτερα live

floral
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Τις Παρασκευές 3 και 10 Ιουνίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε τους "Theo & The Boogie Sinners" και τους "Krazy Baldheadz" αντίστοιχα.

Παρασκευή  3/6: Theo & The Boogie Sinners

Blues & rock n roll ύμνοι από το ''νέο αίμα'' του rhythm & blues στην Ελλάδα, τους Boogie Sinners, σε διασκευές ιστορικών κομματιών αλλά και τραγούδια από τον πρώτο δίσκο της μπάντας καθώς και ανέκδοτα τραγούδια από το δεύτερο επερχόμενο τους. 

Με μοναδική ενέργεια στη σκηνή, 5 χρόνια συνεχόμενων εμφανίσεων εντός και εκτός Αθήνας, κάθε live τους, είναι ένας φόρος τιμής στους μεγάλους παίχτες της rhythm & blues που τους έχουν εμπνεύσει αυτά τα χρόνια όπως οι Chuck Berry, Muddy Waters, Ray Charles, Sonny Boy Williamson, Little Walter, BB King, SRV, Buddy Guy, Luther Allison.

Συμπράττοντας με εγχώριους καλλιτέχνες αλλά και με μουσικούς από ΗΠΑ και Αυστραλία, οι Boogie Sinners ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική δουλεία τους, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Ιούνιο και με τίτλο ''Made With Greece'' θα φιλοξενήσει όλες αυτές τις συνεργασίες σε 11 original κομμάτια.

To 2015 συμμετείχαν επίσης σε διεθνή δισκογραφία, στη δισκογραφική Earwig στο Chicago, στο ''25 Years Retrospect'' του Αμερικανού βετεράνου Tommy McCoy, στο οποίο επίσης συμμετέχουν και ονόματα όπως Chris Layton & Tommy Shannon(Double Trouble), Levon Helm & Lucky Peterson.

Μέλη μπάντας:

  • Θοδωρής Αλεξίου - Κιθάρα Φωνή
  • Κώστας Τενέζος - Φυσαρμόνικα
  • Δημήτρης Γεωργόπουλος - Μπάσο
  • Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος - Τύμπανα

Παρασκευή 10/6: Krazy Baldheadz

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι πολύχρωμες σανίδες του surf με τον Ζαμπέτα και τον Chuck Berry; Τι να σκέφτεται ο Χιώτης ατενίζοντας τα κύματα του Ατλαντικού; Τι μπορεί να συζητούν η Σοφία Βέμπo με τον Johnny Cash απολαμβάνοντας το κοκτέιλ τους στην παραλία; Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε την Uma Thurman να εισβάλει στο «Ποτέ την Κυριακή» φορώντας την αιματοβαμμένη κίτρινη φόρμα της; Η ανατρεπτική μουσική πρόταση των Krazy Baldheadz θα δικαιώσει τους περίεργους.

- Και τα δύο Live ξεκινούν στις 22.00 έχοντας ελεύθερη είσοδο.

Info
Floral
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ. 210 3800 070