Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club είναι must για το καλοκαίρι

panos-kiamos1
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πάνος Κιάμος Must Club αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη συνεργασία του φετινού καλοκαιριού. Ο μεγάλος διασκεδαστής κατεβαίνει νότια και συγκεκριμένα στη Βούλα και το πρώην Ειρηνικός Club, μαζί του όμως παίρνει και την παρέα και τους συνεργάτες του από το Club 22 και κατηφορίζει στο νέο μαγαζί που αναμένεται να αναστατώσει την παραλιακή. Ύστερα από πέντε σεζόν στην πίστα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, μία νέα περίοδος αρχίζει, τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για το κέντρο. Πάνος Κιάμος Must Club θα είναι κοντά μας από μια νέα μεριά της πόλης, εκεί όπου φυσικά θα στραφεί η πυξίδα της απόλυτης διασκέδασης την ερχόμενη σεζόν. Κάθε εβδομάδα ο μεγάλος καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα και τις πιο μεγάλες επιτυχίες του, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Κώστα Μαρτάκη, έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, που κάθε σεζόν έχει μία μόνιμη θέση στις πίστες της πόλης. Φέτος μάλιστα έχει επέτειο δέκα χρόνων στην ελληνική δισκογραφία και ένας κύκλος για εκείνον κλείνει ενώ ένας άλλος ανοίγει. Και φυσικά, έχοντας στο τιμόνι τον Πάνο Κιάμο, η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη εξ αρχής!

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ MUST CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Το 1994 αποφοίτησε από το σχολείο και πέρασε με επιτυχία στην Ιατρική Σχολή. Παρά την μεγάλη του αυτή επιτυχία ωστόσο, ο Πάνος Κιάμος ποτέ δεν φοίτησε στη σχολή αυτή, μιας και η μεγάλη του αγάπη ήταν το τραγούδι. Τέσσερα χρόνια αργότερα κατάφερε να κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από την πρώτη του κιόλας δουλειά ξεχωρίζουν δύο μεγάλες επιτυχίες, τα κομμάτια «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Τρελός για σένα» και αμέσως αρχίζει να φαίνεται πως ένα αστέρι γεννιέται. Και φυσικά, η συνέχεια του Πάνου Κιάμου ήταν μονάχα ανοδική.

Ένα μόλις χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του, «Δεν είσαι μόνη», ενώ το 2000 το τραγούδι του «Γύρνα Πίσω» αναδεικνύεται σε μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες του. Το live cd που κυκλοφόρησε το 2004 εκτόξευσε στην κυριολεξία την καριέρα του και έκτοτε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της αγάπης του κοινού. Παρότι έχει συνεργαστεί με αμέτρητα μεγάλα ονόματα της μουσικής, εδώ και πολλά χρόνια συνηθίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της διασκέδασης ως πρώτο όνομα και να ανεβάζει το κέφι στα ύψη, όπως μόνο αυτός ξέρει. Το 2012, κάνει το μεγάλο βήμα και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του ανακαινισμένου Club 22. Καλλιτέχνης και κέντρο αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο στοίχημα στις πορείες τους και τα καταφέρνουν με απερίγραπτη μάλιστα επιτυχία. Πάνος Κιάμος Club 22 αποτελούν ένα δίδυμο φωτιά στην Αθήνα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ φέτος ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει σε νέα πίστα ύστερα από όλο αυτό το διάστημα. Πάνος Κιάμος Must Club είναι ο νέος συνδυασμός που θα βάλει φωτιά στη ζωή της νύχτας το καλοκαίρι 2016.

MUST CLUB - ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Εκεί που τα περασμένα χρόνια στεγαζόταν ένα από τα ιστορικότερα clubs της πόλης, το Ειρηνικός Club, πλέον έρχεται να πάρει τη θέση του ένα από τα μεγαλύτερα brands της νυχτερινής διασκέδασης πια. Το Must Club έρχεται να μας υποδεχτεί από το κτίριο που έχει φιλοξενήσει το δημοφιλές club του παρελθόντος, αλλά και πολλά άλλα, στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 18 στη Βούλα. Μπορεί λοιπόν ο Ειρηνικός να μεσουράνησε τη δεκαετία 1990-2000, όμως η μεγάλη επιστροφή έρχεται και θα είναι καταιγιστική, αφού θα μας συστηθεί ξανά ως Must Club.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη χρονιά που τα σενάρια ήθελαν τη συνεργασία αυτή, όμως, φέτος οι φήμες επιβεβαιώνονται και η στιγμή της μεγάλης συνεργασίας έρχεται. Οι ιθύνοντες του Must Club αναλαμβάνουν το χώρο και ετοιμάζονται να τον εγκαινιάσουν με το σταθερό εδώ και χρόνια χαρτί τους. Πάνος Κιάμος Must Club θα είναι το απόλυτο new entry στην πόλη της Αθήνας το καλοκαίρι αυτό. Μαζί με τον Πάνο, θα δούμε τον Κώστα Μαρτάκη σε μία συνεργασία που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις.