29/6 & 25/7 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο

protopsalti-2

Photo: Μάκης Νικοδήμου

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στην χθεσινή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο, όσοι είχατε εισιτήρια για τη χθεσινή συναυλία (28/6) δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στις 25 Ιουλίου (νέα ημερομηνία) στο Βεάκειο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να τα ανταλλάξετε με τους εξής τρόπους:

  • Εξαργυρώνετε τα εισιτήρια σας μόνο στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τις ημέρες: Δευτέρα 4, Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρες 10.00 π.μ – 2.00 μ.μ. ανεξάρτητα από πού τα έχετε προμηθευτεί.
     
  • Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε με το εισιτήριο σας μια από τις παρακάτω συναυλίες της εταιρείας Art tc live οι οποίες πραγματοποιούνται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά όλο τον Ιούλιο:​ Γεράσιμος Ανδρεάτος - 5 Ιουλίου, Νατάσα Θεοδωρίδου - 8 Ιουλίου, Στέφανος Κορκολής - 11 Ιουλίου, Έλενα Παπαρίζου - 21 Ιουλίου.
     
  • Τέλος εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την σημερινή - δεύτερη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη (29/6), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ακόμα ένας πολύ μικρός αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ανταλλαγή του εισιτηρίου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 29/6 και ώρες 10 π.μ. – 3 μ.μ. στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE. Με τη μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά.

Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα. Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι θα συναντήσουμε και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε, θα τραγουδήσουμε κλείνοντας μαζί το μάτι στο χρόνο…

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Γιώργος Καραδήμος.
Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Τετάρτη 29 Ιουνίου και Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.