To Floral γιορτάζει τα 7 του χρόνια με ένα Hawaian Swing Party

swing
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το Floral γιορτάζει 7 χρόνια…φαγούρας και μας καλεί όλους σε ένα «τροπικό» swing party που θα μείνει αξέχαστο, το Σάββατο 25 Ιουνίου.

7 χρόνια με ιδιαίτερα live, ξεχωριστές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, διαλέξεις, το Floral είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης των Εξαρχείων. Είναι το ζεστό και παρεΐστικο καφέ, με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα και τους φανατικούς θαμώνες. Μία ακόμα όαση πολιτισμού και ποιότητας, που συνεχίζει με όρεξη και μεράκι την πορεία που ξεκίνησε το 2009.

Στο party δίνουν το ρυθμό οι Athens Swing Cats, η ομάδα που έφερε το swing στην πόλη μας. Μετά τα θρυλικά πάρτυ που έγραψαν εποχή ξαναγυρνούν στο Floral για μία και μοναδική εορταστική βραδιά. Στα decks, DJs της ομάδας θα κάνουν τα πόδια μας να χτυπούν ρυθμικά στο ρυθμό του Swing, του Boogie Woogie και του Rock 'n Roll. Με την ξεχωριστή παρουσία της Ζοζεφίν σε DJ set και performance είναι βέβαιο πως το κέφι θα φτάσει στα ύψη.

Μαζί με τους Athens Swing Cats, καλεσμένοι οι Ilias & the Notorious Troupe, το αγαπημένο συγκρότημα της εγχώριας swing σκηνής.

Φορέστε τα πιο άνετα ρούχα και παπούτσια για χορό και φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το κέφι, τη χαρά και τη ζωντάνια σας.
Είσοδος ελεύθερη

Info
Floral
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια
Tηλ. 210 3800 070