Το νέο πρόσωπο του clickatlife

clickatlife-neo-prosopo

Μετά από μήνες με πολύωρα meetings, μεγάλες συζητήσεις και έντονα brainstormings από την ομάδα, το clickatlife επανέρχεται με νέο design και εμπλουτισμένη ύλη! 

ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

To clickatlife αλλάζει όψη και, εν μέρει, και περιεχόμενο, με περισσότερες ενότητες, άρθρα και ακόμη περισσότερες πληροφορίες για όλα όσα αφορούν την πόλη.

Το clickatlife, λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι και αρχίσουν οι άδειες και οι αποδράσεις, κάνει μια νέα, δροσερή, φρέσκια εμφάνιση, όπως ταιριάζει στην εποχή.

Οι βασικές του ενότητες παραμένουν ίδιες, με το Σινεμά και το Θέατρο να πρωτοστατούν, ελαφρώς όμως αλλαγμένες. Αυτό σημαίνει πως εκτός από το φαίνεσθαι και το νέο design που ήδη βλέπετε, η επανεμφάνιση αφορά και στον εμπλουτισμό της ύλης με περισσότερες κριτικές ταινιών και παραστάσεων, νέα από τον χώρο των θεαμάτων, άρθρα για τις αμερικάνικες σειρές και συνεντεύξεις.

Το ίδιο συμβαίνει και στην ενότητα της Γεύσης με εμφανώς διαχωρισμένο το υλικό για την ελληνική,  την διεθνή κουζίνα, το ποτό/καφέ και φυσικά, τις παρουσιάσεις από γαστρονομικά στέκια που επισκεφτήκαμε.  

Η ύλη που αφορά στην πόλη και τα δρώμενα σε αυτήν, διαχωρίστηκε δίνοντας τις υποκατηγορίες Μέρα και Νύχτα, ώστε να έχετε σαφή υλικό και εύκολη πρόσβαση σε άρθρα και πληροφορίες, ανάλογα με την ώρα της ημέρας που σκοπεύετε να περιηγηθείτε στην Αθήνα. Το neighbour-hook, οι παρουσιάσεις μαγαζιών και new entries, αλλά και οι συναντήσεις με ανθρώπους της πόλης παραμένουν στην ύλη του Citylife με ακόμη πιο πλούσιο υλικό. 

Για τους ανθρώπους των τεχνών και του πολιτισμού που αναζητούν ανάλογες δραστηριότητες, η ενότητα Culture περιλαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη: εικαστικές εκθέσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και τα πάντα για την μουσική σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα νέα από τους χώρους των εικαστικών, του βιβλίου και της μουσικής συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την ύλη του clickatlife καθημερινά, ενώ δεν λείπουν τα πρόσωπα και οι συνεντεύξεις από καλλιτέχνες. 

Η αγαπημένη, ειδικά αυτή την περίοδο ενότητα Ταξίδι, γεμίζει προτάσεις για Ελλάδα και προορισμούς του κόσμου, με το Αιγαίο να αποτελεί ξεχωριστή υποκατηγορία με θέματα (και) για ταξιδιωτικές προτάσεις. 

Τέλος, η ύλη του clickatlife ολοκληρώνεται με την κατηγορία Your Life που αφορά όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για μια καθημερινότητα γεμάτη Υγεία, Ομορφιά, Μόδα και πλούσια άρθρα για τις σχέσεις, το σεξ, την διατροφή και τη δίαται, το fitness και τη σιλουέτα, το σπίτι, τη διακόσμηση και, εν τέλει, την ίδια τη ζωή! 

Καλή ανάγνωση λοιπόν και περιμένουμε τα σχόλια, τις τυχόν προτάσεις και ό,τι άλλο θέλετε να μας επικοινωνήσετε στο [email protected]