Neighbour-hook στα water park της πόλης

aqua-park-nerotsoulithres
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ξεκινάμε τις βουτιές από τα water park της Αθήνας που κάνουν το καλοκαίρι στην πόλη, καλοκαίρι!

Wet Park / Ακτή του Ήλιου - Πλαζ Αλίμου, Τηλ. 694 489 8910

Το θαλάσσιο πάρκο βρίσκεται μέσα στην οργανωμένη παραλία της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο. Πρόκειται για μια θαλάσσια παιδική χαρά με διάφορα φουσκωτά μέσα στην θάλασσα και αποτελεί εξαιρετική δραστηριότητα για γονείς και παιδιά άνω των 6 ετών. Διαθέτει επίσης θαλάσσια ποδήλατα με τσουλήθρα και κανό μονά ή διπλά για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στο νερό και βόλτα στον κόλπο της ακτής.

Μια πρόκληση για όλη την παρέα που μπορεί να παίξει να τρέξει στον στίβο ταχύτητας, να κάνει τραμπολίνο, κούνια, τσουλήθρα, να ανέβει στον πύργο αναρρίχησης στο παγόβουνο, να περάσει γέφυρες, δοκούς ισορροπίας, λίμνες, εκτίναξη από τον καταπέλτη. Επίσης διαθέτει 8θέσια τραμπάλα και πλανήτη σβούρα.

Wet Park

Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι θα γελάσουν, θα διασκεδάσουν παίζοντας με τους γονείς τους, τους φίλους τους κάνοντας καινούριους φίλους γιατί στο  γινόμαστε όλοι μία παρέα. Όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη και την βοήθεια των έμπειρων ναυαγοσωστών που βρίσκονται επιτόπου στο πάρκο. Τα προϊόντα είναι της γερμανικής εταιρείας WIBIT που διαθέτει πάρκα επαγγελματικής κατασκευής υψηλών αυστηρών προδιαγραφών και πιστοποιημένα.

Δεν χρειάζεται να είστε γυμνασμένοι, ειδήμονες της αναρρίχησης ή λάτρεις των extreme sports, αφού οι διαδρομές του πάρκου είναι για όλους, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνoυν οι ναυαγοσώστες και να διαβάσετε προσεκτικά τους κανονισμούς ασφαλείας και λειτουργίας.

Δείτε εδώ τις τιμές και ώρες λειτουργίας.

On Aqua - Ακτή Βουλιαγμένης, Τηλ. 697 250 2505

Παρέχει: Θαλάσσιο Πάρκο, θαλάσσια παιδική χαρά, Aqua Games, Αqua Sports, Aqua Events, Αqua Camp, Party Services και Beach Management Services. 

Υabanaki - Ακτή Βάρκιζας, Τηλ. 210 4511 888

Περισσότερες από 20 δραστηριότητες σε μια έκταση 100 στρεμμάτων. Εκτός από τη χαλάρωση και τη μεγάλη γκάμα γαστρονομικών επιλογών θα βρείτε και μια πληθώρα από δραστηριότητες όπως: beach tennis, beach volley, free aqua aerobic και fitness events, water sports, windsurf, water ski για να περάσετε όμορφα την ώρα σας και να κρατηθείτε σε φόρμα! Στο beach park υπάρχει και σχολή surf - windsurf. Για τους μικρούς φίλους υπάρχει διαμορφωμένος παιδότοπος όπου πραγματοποιούνται και θεατρικές παραστάσεις, ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν και κάποια από τα θαλάσσια αθλήματα.

Waterfun - Ισθμός Κορίνθου, Τηλ. 27410 8400

Waterfun

Το Waterfun είναι ένας υδάτινος παράδεισος, ένας χώρος διασκέδασης και περιπέτειας για μικρούς και μεγάλους. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 και έκτοτε αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό για ατέλειωτο παιχνίδι, δράση και διασκέδαση σε κάθε σημείο των 20.000τ.μ. του. Νεροτσουλήθρες για κάθε ηλικία, πισίνες, lazy river αλλά και βοηθητικοί χώροι όπως το pool bar και το εστιατόριο, θα κάνουν την παραμονή σας στο Waterfun μια αξέχαστη εμπειρία. 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.