Κερδίστε προσκλήσεις για το Odyssia Festival 2016

dJ-harvey

Ο θρύλος της dance μουσικής, DJ Harvey.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Οι ομάδες Need2Soul (UK) και Cariocas Beach Bar (GR) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του πρώτου Odyssia Festival στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου Σχίνου Κορινθίας, προσκαλώντας από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Το line up, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, απογειώνεται με τον παγκόσμιας κλάσης collector Gilles Peterson, τους Body & Soul στα πλαίσια του 20th Anniversary World Tour, τον François Kevorkian με το Cielo’s Deep Space Party, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και τον ζωντανό θρύλο DJ Harvey! Μέσα σε 7 ημέρες και νύχτες, το Cariocas Beach Bar θα παρουσιάσει μία σειρά από καλλιτέχνες, DJs και παραγωγούς που ασκούν μεγάλη επιρροή στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ ενεργή συμμετοχή  θα έχουν και ομάδες με διεθνές κύρος όπως οι Half Baked, Phonica και Deviation.

Oι Deroit Swindle

Με 4 dancefloors (main, garden, roof, beach) και ένα custom-made ηχοσύστημα διά χειρός Bill Pal, το γνωστό παραθαλάσσιο ξύλινο μπαρ έχοντας μία περήφανη 18-χρονη κληρονομιά και ιστορικά πάρτι στο ενεργητικό του, ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει DJ performances που δίνουν βάση στη καθαρά ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

Τα Boat Parties θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε μυστικές παραλίες της περιοχής και των Αλκυονίδων Νήσων διευρύνοντας τον φυσικό χώρο όπου διαδραματίζεται το φεστιβάλ.

Επισκέπτες, καλλιτέχνες και ντόπιοι θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια του φεστιβάλ να παρακολουθήσουν παραστάσεις performance art, να συμμετάσχουν σε workshops και ομιλίες, να διασκεδάσουν σε secret beach parties, να αλληλοεπιδράσουν με εικαστικές εγκαταστάσεις, καθώς και να συμμετάσχουν σε πλήθος από επιλεγμένες ειδικά για το φεστιβάλ υπαίθριες δραστηριότητες.

O Gilles Peterson

Το φεστιβάλ, που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή της διεθνούς μουσικής κοινότητας, φιλοδοξεί να ταξιδέψει επισκέπτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, σε μία σύγχρονη μουσική Οδύσσεια στην οποία καλούνται όλοι να συμμετάσχουν ενεργά!

To Cariocas Beach Bar

Info
31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου | 30 Αυγούστου Opening Party | 5 Σεπτεμβρίου Closing Party
Σχίνος Κορινθίας, Αλεποχώρι, Αττική.