Διήμερο πάρτι με ελεύθερη είσοδο στο Gig Space του six d.o.g.s.

six-dogs1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τα Club Nights του six d.o.g.s επιστρέφουν στο πλήρως ανακαινισμένο Gig Space της Αβραμιώτου με ένα μεγάλο, διήμερο opening party.

Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη η νύχτα είναι αφιερωμένη στον techno ήχο, όπως άλλωστε και όλες οι Παρασκεύες που θα ακολουθήσουν, ενώ το Σάββατο 1 Οκτώβρη θα σημάνει την έναρξη του νέου club project του six d.o.g.s ονόματι Περεστρόικα, αφιερωμένου στο σύνολο του house ήχου.

Ξεκίνημα με ένα line up αποτελούμενο από: τον ιδιοκτήτη του Habeat Records και συνδιοργανωτή των Default parties, Mackenzie, μια από τις γυναικείες techno παρουσίες στη χώρα και εξέχoν μέλος του Cannibal Radio, την Rena, τον ιδρυτή της μουσικής πλατφόρμας Phormix και μουσικό παραγωγό Morah, καθώς και το τρίο των Analogue, Mr.M, A.Metz και Jerm, label owners και ταυτόχρονα ένα απο τα καλύτερα techno party teams της χώρας. 

Το Σάββατο η συνάντηση στο booth περιλαμβάνει τους Anestie Gomez, Mr. Roussos και K.atou, όλοι μέλη του Revolt!, το δίδυμο των Gus & Bonso, τoν συνιδρυτή των Deltalfalamda parties, Tonny Lasar και εκ των residents των Seds και γλετzair parties, τον Lex. Όλα και όλοι αυτοί για δυο parties με ελεύθερη είσοδο στο νέο, μεγαλύτερο και ακόμα καλύτερο Gig Space του six d.o.g.s. 

Info
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
2103210510