Ένα groovy live γυναικών για τον Ιan Ikon στο Gazarte

gazarte1
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, η Ιrene, η Natalia Corvington, η Idra Kayne και η Maya Siozou ερμηνεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής διαδρομής του Ian Ikon αλλά και νέα του κομμάτια.

Ποιος είναι ο Ian Ikon

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που πειραματίζεται σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στην δισκογραφία έκανε την εμφάνισή του με το ψευδώνυμο Lunicon και ένα instrumental cd, με τίτλο “Μonths”. Τον Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε από την Universal Music το EP “Like a star”, με τον Craig Walker (πρώην τραγουδιστή των Archive). Δύο χρόνια μετά συνεργάζεται με την Νatalia Corvington που κάνει το ντεμπούτο της με το τραγούδι “Everywhere I go” για το οποίο έγραψε την μουσική, τους στίχους και έκανε την παραγωγή. To Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Τhe End of Falling” για το οποίο έγραψε την μουσική και τους στίχους. To τραγούδι ερμήνευσε η Αfrodite και μπήκε στην εμπορική συλλογή Island 2015. To Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς συνεργάζεται με την Marina Celeste, πρώην τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, και γράφει γι’ αυτήν ένα vintage pop κομμάτι με τίτλο “Supersonic Love”, το οποίο επιλέχθηκε ως ένα από τα είκοσι καλύτερα του μήνα "Νοέμβριος 2015" από τον En Lefko. 

Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2015 ξεκινά μια νέα συνεργασία με την τραγουδίστρια Irene, με τραγούδια που γράφει ειδικά για αυτήν και τα οπoία κινούνται στον χώρο της nu soul pop. To πρώτο κομμάτι single με τίτλο “Like a rainbow” σε στίχους και μουσική του ίδιου κυκλοφόρησε από την Μinos Emi και συγκαταλέχθηκε στην εμπορικότερη σειρά συλλογών του κόσμου, στο Νow 2016 /That’s what I call music της Minos και της Feelgood records. Tον Μάρτιο του 2016 συνεργάζεται ξανά με την Irene και κυκλοφορεί από την Minos Εmi ένα νέο single με τίτλο “Invisible love”, ένα κομμάτι που ανέδειξε ο Pepper 96.6 τοποθετώντας το στην playlist του μήνα Μαίου 2016. To “My Jamaican dream”, με την τραγουδίστρια Μaria Zlatani ένα pop house κομμάτι με έντονα εξωτικά ηχοχρώματα αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του Ιan Ikon το οποίο κυκλοφόρησε από την Universal.

Info
Gazarte
Βουτάδων 34 Αθήνα