Oι Jaguar Bombs στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

jaguar-bombs
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, οι The Jaguar Bombs επισκέπτονται για πρώτη φορά το  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και μας υπόσχονται τις πιο άψογες μελωδίες για το καλύτερο υπαίθριο πάρτυ της πόλης που θα αρχίσει στις 18.30! Στον καταπράσινο χώρο του Ξέφωτου, οι σουρεαλιστικοί και κεφάτοι The Jaguar Bombs θα αναμείξουν Rockabilly, Surf και Garage Rock αισθητική με ορισμένους από τους πιο αγαπημένους εφηβικούς pop ύμνους. Με τους μοναδικούς, γρήγορους ρυθμούς τους θα μας προκαλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους και θα μας απαντήσουν στο τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring. Παράλληλα, στα decks θα ανέβουν οι Dimitris Lilis & Mr. Z για να μας παρασύρουν με τους dub και electronica ήχους τους.

Λίγο νωρίτερα, στις 16.00, θα ξεκινήσει η πρώτη οργανωμένη ποδηλατική βόλτα με σημείο εκκίνησης τη Γέφυρα Πουλόπουλου στο Θησείο και τελικό προορισμό το ΚΠΙΣΝ,  όπου οι ποδηλάτες θα μπορούν να αφήσουν με ασφάλεια τα ποδήλατά τους και να απολαύσουν την συναυλία στο Ξέφωτο. Καθώς το Ξέφωτο ενδείκνυται για ξεχωριστές εμπειρίες και χαλαρή διάθεση, εξοπλισθείτε με καλή παρέα και το πακέτο με το κολατσιό σας για να συμμετέχετε στο, επίσης πρώτο, ομαδικό πικ νικ στο ΚΠΙΣΝ!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το MBike

Η συμμετοχή στη συναυλία και την ποδηλατοδρομία, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το ξεκίνημα του νέου έτους, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με την επιθυμία να καταστήσει το έργο προσιτό σε όλους, υποστηρίζει την υλοποίηση εκδηλώσεων σε καθημερινή βάση. Οι ανοιχτές εκδηλώσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν έως την παράδοση του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο, προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει το έργο και τις προγραμματικές του δυνατότητες από κοντά και φιλοδοξούν να καταστήσουν το ΚΠΙΣΝ χώρο-προορισμό για όλους μας. Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο μέσω της αποκλειστικής δωρεάς του ΙΣΝ, το οποίο την τρέχουσα περίοδο έχει την διαχείριση του ΚΠΙΣΝ, έως ότου ολοκληρωθεί η παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν στόχο να αναδείξουν τις δυνατότητες του έργου, να συνεχίσουν και να ενθαρρύνουν τον διάλογο με το ευρύ κοινό, και να δώσουν πολλαπλές ευκαιρίες στους επισκέπτες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν το ΚΠΙΣΝ, με την ελπίδα ότι οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν στα πρώτα του βήματα θα συντροφεύσουν το έργο και την μελλοντική του πορεία όταν θα ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία του από το Ελληνικό Δημόσιο, στο οποίο και ανήκει.

Ιnfo
Σάββατο 22 Οκτωβρίου
16.00 – Ποδηλατάδα από το Θησείο προς το ΚΠΙΣΝ
18.30 - The Jaguar Bombs, Dimitris Lilis & Mr.  Ζ

Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Τ: 216 8091001/002/003
E-mail: [email protected]