Η Ελλάδα του Ογδόντα συνεχίζει να αναβιώνει στην Τεχνόπολη

i-ellada-tou-80
ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η πρώτη μεγάλη συμμετοχική έκθεση για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας με τη δική μας συμμετοχή και συνεισφορά.

Έχεις κρατήσει εισιτήρια απο το Rock in Athens ή το παλιό σου Perfecto από το Μοναστηράκι; Βρίσκεις κι εσύ στις ντουλάπες της μαμάς σου πουκάμισα με βάτες και κορμάκια γυμναστικής; Έχεις παρακολουθήσει προεκλογικές ομιλίες του Ανδρέα κρατώντας πλαστική σημαία του ΠΑΣΟΚ; Έχεις ακόμα στα συρτάρια σου σχολικές εκθέσεις, τετράδια και ελέγχους;

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου,πραγματοποιείται η πρώτη μεγάλη συμμετοχική έκθεση για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και η συνεισφορά μας είναι απαραίτητη. Ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, φωτογραφίες, παιχνίδια, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και οτιδήποτε άλλο έχουμε κρατήσει από τη δεκαετία του ’80 μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα εκθέματα του «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη».

Από τις 12.00 ως τις 18.00, φέρνουμε στην Τεχνόπολη τα δικά μας αντικείμενα και ανταλλάσσουμε αναμνήσεις από το Ογδόντα. Η ομάδα των GR80s θα βρίσκεται εκεί για να παραλάβει τα αντικείμεναά μας και να φυλάξει τις αναμνήσεις μας σε ασφαλές μέρος. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Γιώργου Αποστόλου από τον RED 96,3 και τη μουσική επιμέλεια του En Lefko 87,7.

Δείτε περισσότερα εδώ

Info
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, 12:00-18:00
Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού»
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι