Ο Δώρος Δημοσθένους για τέσσερις παραστάσεις στον Ιανό

doros-dimosthenous
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο Δώρος Δημοσθένους παρέα με την μπάντα του επιστρέφει στην σκηνή του Ιανου για δυο προ-εορταστικά διήμερα στις αρχές Δεκεμβρίου με αφορμή το νέο του album με τίτλο "Compere".

Τι θα ακούσουμε: Διαχρονικά ελληνικά τραγούδια περασμένων δεκαετιών σε νέες πειραγμένες ενορχηστρώσεις, με στοιχεία Jazz και Swing μαζί με κλασσικά standarts του διεθνούς ρεπερτορίου. 

Το μουσικό υλικό του δίσκου: «Ας ερχόσουν για λίγο, Η ταμπακιέρα, Το ταίρι μου, Δεν σε θέλω πια, Τα ζηλιάρικα σου μάτια, Πουύνα βρω γυναίκα να σου μοιάζει» κ.ά. σε σημερινές εκδοχές με τα πνευστά και την μεγάλη ορχήστρα να κυριαρχούν. Ακόμη, επιλογές όπως «Θα θελα να ’μουνα εκείνος που αγαπάς, Αναπνοή μου, Σήμερα σε γνώρισα» αλλά και από Elvis Presley, Nat King Cole, Frank Sinatra κ.ά.

Info
Ianos
Σταδίου 24 
210 32 17 810

Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 /12, Παρασκευή 9 & Σάββατο 10/12 στις 21:30. Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO. Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr.