Η μόδα, η τέχνη και το graphic design συναντώνται στον Ιανό

ianos-art-and-fashion2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Eκεί που η φιλοσοφία της τέχνης συναντά τη δύναμη της μόδας, ο IANOS ART SHOP μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο art & fashion σκηνικό όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την wearable art συλλογή της HERSE.

«Δημιουργώντας σύγχρονες, ελκυστικές συνθέσεις με στοιχεία από διαφορετικά καλλιτεχνικά κινήματα και πολιτισμούς, στόχος μου είναι να “ελευθερώσω” την τέχνη από τα μουσεία και να την κάνω μέρος της καθημερινότητας. Αυτοί που φορούν HERSE θέλω να ακτινοβολούν μοντέρνα αισθητική και να εκπέμπουν θετικά συναισθήματα».

Ersi Liakouri, Ιδρυτής και Creative Director της HERSE

Μέρος των εσόδων θα δοθούν για την υποστήριξη των Χωριών S.O.S

Η έκθεση πραγματοποιείται στο IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

Ersi Liakouri/The designer
Σπούδασε BA in Graphic Design στο University of Wales, Newport. Έπειτα από 8 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο της διαφήμισης, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της, ένα μείγμα τέχνης, μόδας και graphic design. Με το HERSE θέλει να δώσει στην τέχνη μια άλλη διάσταση κάνοντάς την μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων και τους ίδιους ένα έργο τέχνης. Αντλεί έμπνευση από όλα τα καλλιτεχνικά κινήματα της τέχνης. Στα έργα της αποτυπώνει όλα τα ανθρώπινα στοιχεία της ζωής προσπαθώντας να δημιουργήσει θετικά ερεθίσματα.

Info
Εγκαίνια: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 18:00
​Διάρκεια έκθεσης: 15/12 έως 31/12