H disco babarella μάς προσκαλεί στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο πάρτυ

disco-ball
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ντισκομπάλες, χρώματα, glitter, ανοιχτά πουκάμισα με πουά γιακάδες! Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου στη barbarella.

Την καλύτερη εορταστική περίοδο του έτους, όλα επιτρέπονται στο mega event που ξεφαντώνουμε και γυρίζουμε πίσω στην πιο πολύχρωμη μουσική δεκαετία. Έτσι μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, οι εκατοντάδες φίλοι της barbarella θα τα δώσουν όλα στο τελευταίο ultimate party του 2016, στήνοντας το ιδανικό σκηνικό για ένα ανεπανάληπτο γιορτινό βράδυ που υπόσχεται να αφήσει εποχή, με ένα εορταστικό ντελίριο πλημμυρισμένο από τη μαγεία και τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων!

Σε γιορτινό κλίμα και με christmas spirit, σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη, με καλεσμένους ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές της δεκαετίας '80, πάντα σε ένα αυθεντικό κλίμα, διασκεδάζοντας περισσότερο από ποτέ, στη Βασίλισσα της Ελλάδας!

Μοναδική διακόσμηση στο κλίμα της εποχής, τεχνητό χιόνι, special χορευτικά show, laser Xmas patterns, απονομή βραβείων σε DJ’s, μουσικοί παραγωγοί και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, διαγωνισμό χορού και ένα καταπληκτικό vinyl set από τους πιο δυνατούς DJ’s των Αθηναικών discotheque!

Και για πρώτη φορά στα χρονικά, θα απολαύσετε ένα συναρπαστικό nonstop video mix πρόγραμμα με τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών! Και τα καλύτερα κομμάτια της disco μουσικής που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη γενιά! Η παρουσίασή τους θα γίνει από 4 κορυφαίους DJ's μέσα από τα 80's, όπου θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες τμηματικά. Μαζί μας θα είναι και αρκετοί ηθόποιοι απο τις κινηματογραφικές ταινίες, που αγαπήσαμε όλοι στα 80's! Stay tuned.

Line Up:
Petros Bratakos Bratakos Petros Bratakos
(Resident DJ and owner of disco barbarella)
Kostas (CEO disco barbarella)

Info
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου | Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Είσοδος με ποτό: 10€
Φιάλη: 80€ / 6 άτομα (τραπέζια)
Info & Reservations: 6932652600 & 6989829640

disco barbarella
Λεωφ. Συγγρού 137, Τ.Κ. 17121