Κερδίστε προσκλήσεις για Tonino Carotone & Locomondo, με guest τον Πάνο Μουζουράκη

locomondo-carotone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο τέταρτος προσκεκλημένος του Athens Music Festival το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ο εκκεντρικός Βάσκος καλλιτέχνης Tonino Carotone συναντά το γκρουπ που τάραξε τα νερά της εγχώριας μουσικής σκηνής, τους Locomondo και τον Πάνο Μουζουράκη. Το clickatlife.gr εξασφάλισε για εσάς τρεις διπλές προσκλήσεις.

Ο Τonino Carotone
Ο καλλιτέχνης με το ναπολιτάνικο πάθος, Antonio de la Cuesta, γνωστός σε όλους ως Τοnino Carotone, που καταφέρνει να συνδυάσει τις μουσικές του κόσμου με έναν μοναδικά αξιαγάπητο τρόπο, επιστρέφει στη χώρα μας. Ο ήχος του Carotone θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πάντρεμα σύγχρονης λαϊκής μουσικής του δρόμου, με έντονη την επιρροή της Ιταλίας. Δεν λείπουν οι αναφορές σε έθνικ ήχους που προσθέτουν ιδιαιτερότητα στο σύνολό τους. Οι μελωδίες είναι νοσταλγικές, χωρίς να λείπει η ηλεκτρονική αισθητική και η παιγνιώδης διάθεση. Τα τραγούδια του αποπνέουν κάτι το «παλιομοδίτικο» και παράλληλα διασκεδαστικό με στίχους συχνά ειρωνικούς, σαρκαστικούς ή ακόμα και σουρεαλιστικούς. Η ενέργειά του παραμένει πάντα punk, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πιστοποιώντας τον τίτλο ενός «σύγχρονου κλασσικού» με στοιχεία από ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική. 

Οι Locomondo
Μετά από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι με ταξίδια, συναυλίες, δράσεις, φεστιβάλ και στιγμές αξέχαστες, οι Locomondo επιστρέφουν στην βάση τους μόνο για λίγο. Φέτος τον χειμώνα θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη πλέον περιοδεία τους στην Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς επίσης και επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα. Μετά από 13 χρόνια σταθερής πορείας, με διακρίσεις, χιλιάδες πωλήσεις, συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνουν το στίγμα τους  και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός, η χαρά και τα χαμόγελα.
Με καινούργια τραγούδια, αλλά και παλιά,  όπως το «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», το «Μαγικό χαλί» και με rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε. Oι Locomondo θα ανέβουν πρώτοι στη σκηνή και δεν αποκλείονται αυθόρμητες μουσικές συνευρέσεις...
     
 


Μαζί με τον Tonino Carotone και τους Locomondo θα είναι και ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους 'Ελληνες καλλιτέχνες.... !

 

Info
 Athens Music Festival - 28 Ιανουαρίου 
Διογένης Studio
Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων:  210 94 25 754

Τιμές Εισιτηρίων
Πλατεία
Γενική είσοδος ορθίων 10€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)
Stands ορθίων 20€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Καθήμενοι
A' Ζώνη: 30€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Β' Ζώνη: 25€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Γ' Ζώνη: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
2 Θεωρεία δεξιά και αριστερά της σκηνής: 20€   *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, Καταστήματα Cosmote και ηλεκτρονικά: