Οι Callas στο ΚΠΙΣΝ

callas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Στo πλαίσιo του Music Escapades, η Αθηναϊκή μπάντα θα παίξει ζωντανά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ενότητα Music Escapades του ΚΠΙΣΝ, προσφέρει μουσικές βραδιές για ονειροπόλους, συγκεντρώνοντας τις πιο ελπιδοφόρες ή τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές μπάντες της αγγλόφωνης σκηνής, για να χαρίσουν ξεχωριστά live.

Επόμενοι φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος οι μοναδικοί Callas, «η κορυφή ενός καλλιτεχνικού εργοστασίου που παράγει έργα τέχνης, μουσική, ταινίες, περιοδικά, εκδηλώσεις, εκθέσεις», όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Το project των αδερφών Ιωνά είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο δημιουργικές και ενδιαφέρουσες μπάντες που ξεπήδησαν από την αγγλόφωνη σκηνή. Πέρα από τα καταιγιστικά τους live, καταπιάνονται με το cinema και την τέχνη, προβάλλοντας πάντα την ξεχωριστή αισθητική τους. Εκτός από αυτό, τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν εκδώσει σημαντικά περιοδικά για την αθηναϊκή underground σκηνή (μουσική, τέχνη, κινηματογράφος), όπως το περιοδικό Velvet και το περιοδικό Lust.

Έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε εκκλησίες, γκαλερί, διαμερίσματα, βάρκες, βουνά, τουαλέτες και σε πολλά αναγνωρισμένα φεστιβάλ του εξωτερικού, πλάι σε συγκροτήματα / καλλιτέχνες όπως οι Thurston Moore, Lee Ranaldo, The Brian Jonestown Massacre, Ty Segall και Grinderman.

Οι Callas
Άρης Ιωνάς: φωνητικά, κιθάρα
Λάκης Ιωνάς: μπάσο
Χρυσάνθη Τσουκαλά: τύμπανα, κιθάρα
Μαριλένα Πετρίδου: τύμπανα

Info
Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 21.00
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα Αττικής